Skip links

AVANTIME 2 på en hedrande fjärdeplats i ÅF Offshore Race

Ett stort grattis till vår bestättning på AVANTIME 2 som lyckades med konststycket att segla upp sig från en svidande trettondeplats vid första rapporteringsmärket, för att tillslut komma på en hedrande fjärdeplats i årets upplaga av ÅF Offshore Race.

Efter nästan 50 timmar till havs och med bokstavligt talat ett lotteri med vindstyrka och vindriktning korsade AVANTIME 2 mållinjen med fullt ställ i drygt 9 knop.

Ett gigantiskt tack även till Avantimes utvecklingsteam som under ledning av Gustaf Borgudd tog racet i hamn på www.ksss.se med resultatsystem, tracking och appar. Trots avgrävda fiberkablar ute på Lidingö i kombination med avsaknad backuplösning hos driftsleverantören vågar jag utnämna racewebben på www.ksss.se till världens bästa sätt att följa en havskappsegling. Rafflande spänning med realtidsuppdatering i kartan!

AVANTIME ORCi European Championship 2013

Nu blickar vi framåt mot årets största internationella seglingsevenemang i Sverige – Euopamästerskapen i havskappsegling ORCi som Avantime är stolt titelsponsor till i år. Välkommen ut till Sandhamn den 3-10 augusti!

 

20130703-121925.jpg

 

Erik Klusell, Founder & Senior Partner på Avantime

  1. Det var helt grymt race med en fenomenal crew på AVANTIME2.
    Att kunna följa racet via internet och vara utomlands det var Förstklassigt !!
    Bra Jobbat alla i teamet

    Tack att jag fick kommentera 🙂

Comments are closed.