Skip links

AVANTIME 2 på en hedrande fjärdeplats i ÅF Offshore Race

Ett stort grattis till vår bestättning på AVANTIME 2 som lyckades med konststycket att segla upp sig från en svidande trettondeplats vid första rapporteringsmärket, för att tillslut komma på en hedrande fjärdeplats i årets upplaga av ÅF Offshore Race.

Efter nästan 50 timmar till havs och med bokstavligt talat ett lotteri med vindstyrka och vindriktning korsade AVANTIME 2 mållinjen med fullt ställ i drygt 9 knop.

Ett gigantiskt tack även till Avantimes utvecklingsteam som under ledning av Gustaf Borgudd tog racet i hamn på www.ksss.se med resultatsystem, tracking och appar. Trots avgrävda fiberkablar ute på Lidingö i kombination med avsaknad backuplösning hos driftsleverantören vågar jag utnämna racewebben på www.ksss.se till världens bästa sätt att följa en havskappsegling. Rafflande spänning med realtidsuppdatering i kartan!

AVANTIME ORCi European Championship 2013

Nu blickar vi framåt mot årets största internationella seglingsevenemang i Sverige – Euopamästerskapen i havskappsegling ORCi som Avantime är stolt titelsponsor till i år. Välkommen ut till Sandhamn den 3-10 augusti!

 

20130703-121925.jpg

 

Erik Klusell, Founder & Senior Partner på Avantime