Skip links

Avantime har skapat Visions (tidigare SKTF) nya webbplats

Utifrån en ny grafisk profil byggde Avantime en ny site med hjälp av EPiServer 6. Med en uppskattad design har Vision (tidigare SKTF) fått en ny kostym för att utvecklas tillsammans med sina 160 000 medlemmar.

Nya webbplatsen speglar fackets förändring med fokus på medlemmars visioner, de hjälper dig att ta dig dit du vill. Vision.se är indelat i 2 större grupper ”Din utveckling” och ”Din trygghet” som speglar hur Vision vill hjälpa sina medlemmar. Utöver det finns en stor ingång för yrken och lönestatistik under ”För dig som är…”

Så här skriver Annika Strandhäll, Förbundsordförande, Vision:

”Vårt fackförbund är i ständig utveckling. Vi vill bli tydligare och bättre på att visa vad vi är bra på och vad du kan få ut av ditt medlemskap. En del av förändringen är att byta namn. SKTF var en bokstavsförkortning som faktiskt inte hade någon särskild betydelse. Tidigare var våra medlemmar kommunaltjänstemän, men nu finns medlemmarna i kommuner, landsting, kyrkor, samfund, bolag och företag. Namnet SKTF passar inte längre. Vi har vuxit ur det.”

Arbetsgrupp:

Erik Klusell (Kundansvarig)
Lisa Lantto (Projektledning)
Johan Sandberg (Art Director)
Utvecklare: Henric Boija, Alf Nilsson, Jesper Hulten, Miroslaw Marcinkowski, Juan Munoz, Stan-Erik Zaccheus, Fredrik Haglund

För mer information kontakta:

AVANTIME GROUP, Erik Klusell, 08 599 090 22
VISION 0771 44 00 00