Skip links

Avantime och Iconvert bjuder in till seminarium inom realtidsoptimering och individanpassat innehåll

Avantime och dotterbolaget Iconvert bjuder tillsammans med webbstatistiksystemsleverantören Omniture in till ett kostnadsfritt seminarium som kretsar kring hur man kan dra nytta av realtidsoptimering & individanpassat innehåll samt verktyg för att administrera sökordsmarknadsföringprocesser (PPC/SEM).

Avantime och Iconvert AB är Sverigeledande inom webbanalys och har ett stort antal gemensamma kunder där vi optimerar webbplatser och digitala marknadsmixar. Det har länge pratats om realtidsoptimering & individanpassat innehåll men nu finns verktygen så att detta kan förverkligas.

Avantimekoncernen har alla byggstenar som behövs för att arbeta på bästa och effektivaste sätt med realtidsoptimering och individanpassat innehåll:

  • Avantime – arbetar med teknik och integration (EPiServer/SharePoint och Omniture Test&Target)
  • Iconvert – arbete med webbanalys, uppföljning och optimering
  • Dreamsville – arbete med webbdesign, formgivning och innehåll

Med hjälp av verktyg för realtidsoptimering & individanpassat innehåll kan man enkelt och smidigt anpassa budskap och innehåll och på sätt optimera webbplatsen att uppfylla de mål och krav man har från verksamheten.

Seminariet som är kostnadsfritt hålls den 28:e oktober på Scandic Continental och är uppdelat i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass.

Läs mer om anmälan och innehåll hos Iconvert.

Kontaktpersoner
Erik Nettelbrandt, +46-8-599 090 21, erik.nettelbrandt@iconvert.se