Skip links

Avantime titelsponsor för Svenska Juniormästerskapet i segling

Avantime är titelsponsor för Svenska Juniormästerskapet i segling 2010. Under fem dagar, mellan den 18 och 22 juni, tävlar 594 båtar i kappseglingar i Baggensfjärden, Saltsjöbaden.

Rekordmånga båtar, 594 stycken, och närmare 650 barn och juniorer deltar tillsammans med 130 funktionärer och cirka 1 500 åskådare. Förutom regattan finns många aktiviteter i Race Village, som artistuppträdanden, vattenscootertävlingar och lekar. Den 19 juni uppmärksammas det kungliga bröllopet med ett kärlekstema.

– Det kommer att bli en familjefest där hela familjen ska känna sig delaktig, säger Isabelle Mungsgård på KSSS.

JSM anordnas i år av Avantimes kund Kungliga Segelsällskapet, KSSS. Avantime levererar en digital kommunikationsplattform till segelsällskapet som lanseras i samband med Sandhamn Race Week den 2-10 juli 2010.

– JSM är för många ett första steg mot en framtida seglingskarriär. Vi på Avantime har valt att helt fokusera på seglingen som arena för vår marknadsföring. I modern kappsegling kombineras alla våra affärsområden och vi kan på ett tydligt sätt visualisera hur affärsutveckling, Internetmarknadsföring i sociala medier, systemintegration och webbutveckling skapar tydliga synergier, säger Erik Klusell, partner på och grundare av Avantime.