Skip links

Electrolux E-gate i Computer Sweden

Tidigare i veckan publicerade Computer Sweden ett reportage om hur Electrolux arbetar med intranätet E-gate för att förbättra den interna kommunikationen – bland annat genom olika sociala flöden. E-gate når idag 60 länder och har cirka 18 000 regelbundna användare.

”Innan vi gjorde relanseringen var runt fem procent av de 18 000 tjänstemän som är inne på intranätet också inne på det sociala nätet – nu är det 40 procent. En bra månad är det  50 procent. Aktiviteten stiger också”, säger Ralf Larsson Director Online Employee Engagement and Development på Electrolux i en artikel i Computer Sweden.

Avantime har, som digital partner, uppdraget att utveckla och förvalta E-gate och har uppgraderat E-gate till en social plattform baserad på EPiServer CMS 6, SharePoint samt integration av Screen9’s Online Video Platform (se Electrolux väljer Avantime för att uppgradera det globala intranätet).

”E-gate är ett exempel på att Avantime som fullservicebyrå kan ge stora globala organisationer starka koncept med strategiska lösningar”, säger Oscar Karlsten, VD på Avantime.