Skip links

våra case

DNB Eiendom

Norges största fastighemtsmäkleri

om kunden

DNB Eiendom är Norges
största fastighetsmäklare.

DNB Eiendom har en marknadsandel på över 17 procent (2012). DNB Eiendom har 120 fastighetskontor som finns utspridda över hela Norge från Nordkap till Lindesnes. DNB Eiendoms mål är att tillhandahålla den bästa marknadsföringen av bostäder.

BESÖK WEBBPLATS

LÖSNIGAR

Använder
sig av

DNB Eiendom använder sig av Avantimes kompletta produktutbud. Avantime sköter driften av deras webbsida där bostäder publiceras. Miljön ligger i Azure. Kopplat till enbart bostadspublicering hanteras också mail och SMS utskick till potentiella köpare, publicering av prospekt samt budgivning av BankID.

EPiServer CMS

Wordpress

BRASCHER

Verksam
inom

DNB Eiendom är en av Norges största fastighetsmäklare med över 1000 mäklare.

Fastigheter

TJÄNSTER

Använder
sig av

Avantime levererar säljstöd system i form av ett flertal Appar för iPhone och iPad där mäklare kan presentera t.ex. säljstatestik eller göra offerter till de som önskar sälja sin fastighet.

Support

Google Analytics

utmaning

Bibehålla en ledande roll
i en växande marknad.

DNB Eiendoms utmaning är att bibehålla ett stabilt grepp som marknadsledande fastighetsmäklare i hela Norge. Grundbehovet var att tillföra ett digitalt stöd som kunde hantera hela säljprocessen för samtliga typer av scenarier med lokal anpassning för respektive marknad.

utförande

Ett digitalt stöd genom
hela säljprocessen.

Avantime har tagit fram en paketlösning som sträcker sig från första besöket mellan mäklare och fastighetsägare hela vägen fram till kontrakt. Detta gäller både nyproduktion- och befintliga fastigheter. Lösningarna är bl.a  Appar som mäklaren använder vid försäljning med koppling mot backend för en säker digital hantering av data, publicering av prospekt, bilder och beskrivningar om fastigheter samt budgivning via BankID. Lösningen hanterar också tips och leadshantering av bolån till Banken. Avantime hanterar både projekt, drift och underhåll av samtliga system.

resultat

100% överblick av säljprocessen

DNBeindom har en enhetlig styrning av sin säljprocess och ökat sin marknadsandel.
DNB har också tack vare lösningen Norges största databas med aktiva fastighetsköpare – Boligkøparregister.
DNB Eiendom är idag en av Norges Största mäklarfirmor med ett strömlinjeformat erbjudande.

Synch

Where business meets law

Bokadirekt

Sveriges mest prisvärda bokningssystem