Skip links

DNB Eiendom lanserar EiendomsMarkedet

Avantime står bakom design och utveckling av EiendomsMarkedet för DNB Eiendom. Lanseringen skedde i samband med DNB Eiendoms namnbyte från DnB NOR Eiendom till DNB Eiendom.

DNB Eiendom är ett företag som ägs av DNB ASA. Företaget är en del av DNB, Norges största finanskoncern som bildades den 4:e december 2003 efter en fusion mellan DnB och Gjensidige NOR. DNB Eiendom erbjuder tjänster inom försäljning av bostäder, nyproduktion samt rådgivning knutet till dessa affärsområden. DNB Eiendom har över 500 anställda fördelat på 108 kontor i Norge, 2011 omsatte DNB Eiendom cirka 40 miljarder norska kronor. Företaget har sitt huvudkontor på Kongensgata 18 i Oslo.

Avantimes lösning för DNB Eiendom EiendomsMarkedet är baserad på den senaste versionen av WordPress där nyhetsflödet integreras med DNB Eiendoms bostadsportal. Artiklarna visar ett urval av bostäder från DNB Eiendom som baseras på innehållet i nyheterna. Enkel delning i sociala medier och hög synlighet i sökmotorer har varit centrala delar i projektet. Lösningen använder sig av facebook comments för kommentarer med automatisk övervakning åt administratörer.

Arbetsgrupp:

Erik Klusell(Kundansvarig)
Fredrik Sveijer (Projektledning)
Maria Ardstål (Projektledning)
Per Almhorn (Utveckling)
Fredrik Stolpe (Utveckling)
Miroslaw Marcinkowski (Utveckling)
Thomas Larsson (Art Director)

För mer information kontakta:

AVANTIME GROUP, Erik Klusell, +46 8 590 090 20