Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Vi är riktigt bra på

Avantime Management

Management

På Avantime Management arbetar vi med att kartlägga era processer och flöden och kan genom processanalyser identifiera värdeskapande och icke värdeskapande aktiviteter, så att ni vet vart ni ska rikta era resurser. Tillsammans med er och expertis från Avantimes övriga affärsområden tar vi fram behovsanalyser, förstudier och kravspecifikationer som fungerar som underlag och stöd genom ett projekts livscykel.

Media

Avantime Media ser till att våra uppdragsgivare syns och hörs i rörligt format. Vi är specialister på foto-, film- och TV-produktion för web och event. Oavsett om det är ett VD porträtt, en kvartalsrapport eller en livesändning så lägger vi ner år av erfarenhet på att förmedla ert budskap på rätt sätt. Tillsammans med våra kollegor på Avantime Marketing (som till exempel arbetar med digital marknadsföring och sökmotoroptimering) tar vi fram effektiva, trafikdrivande och konverterande kampanjer i kanaler/nätverk som Google, Facebook, Instagram och YouTube. Våra duktiga konsulter ser till att era foto- och filmproduktioner får uppmärksamhet på nätet och når den publik de är värda. ”En bild säger mer än 1000 ord” – och vi visar 25 bilder per sekund.

Marketing

Avantime Marketing ansvarar för att alla färdiga lösningar som lämnar Avantime Group mäts, utvärderas och följs upp. Då marknaden för internetmarknadsföring växer kraftigt och antalet kanaler hela tiden ökar hjälper vi våra uppdragsgivare att ta fram och optimera handlingsplaner för den digitala arenan. Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats.

Avantime Creative

Insikt och förståelse för hur människor tillgodogör sig information och tar beslut i digitala medier är en förutsättning för att kunna skapa så kraftfulla digitala lösningar som möjligt. Avantime Creative är experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi ser till att er digitala närvaro blir så attraktiv och effektiv som möjligt för er målgrupp och vägleder er i designfrågor hela vägen från planering till utveckling. Genom att under hela utvecklingsprocessen fokusera på användarna, tar vi fram användarvänliga system med modern och effektiv design.

Development

På Avantime Development tar vi koncept och idé till verklighet. Med hjälp av våra certifierade specialister inom SharePoint, EPiServer och .NET kan vi leverera hållbara, kostnadseffektiva och säkra lösningar med milestones och korta ledtider. Vi utvecklar både i Microsoft miljö och i open-source som exempelvis WordPress-plattformar. Vi är experter på webbutveckling, interaktiva GUIs och mobila lösningar oavsett plattformar som iPhone och iPad (iOS), Android eller Windows Mobile. Vi har lång erfarenhet av integrationer mot såväl underliggande affärssystem som externa parter såsom Facebook, Google, Flickr och Twitter. Vår yttersta målsättning är att skapa mervärde för våra uppdragsgivare med hjälp av verksamhetsanpassade lösningar.