Skip links

All design börjar med en idé, ett så kallat koncept. Vi hjälper er att beskriva och visualisera era mål för er digitala satsning. Vi hjälper er att förankra idéer i omvärlden, användarna, era affärsmål och att utöka varumärkets värde. Oavsett om ni behöver en kort insats eller ett mångårigt partnerskap kan vi hjälpa er att sätta er riktning.

Konceptdesign handlar inte om att sätta exakta regler och en färdig form. Det kommer senare i processen. Istället svarar vi tillsammans med er på frågorna: vilka är vi och vad behöver vi? För att inte fastna vid en specifik lösning arbetar vi ofta med wireframes och workshops. När vi tillsammans känner att vi är klara med idén går vi vidare i processen och börjar arbeta ut formen. Arbetet som nu följer är att ta fram en färdig form.

Digital Design

 

Den färdiga webbplatsen

När användaren kommer till er webbplats har ni några sekunder på er innan denne avgjort om ni känns seriösa och förtroendeingivande. Vi överför er identitet till webben och skapar en helhetsupplevelse som känns igen, skapar handling och stärker ert varumärke genom en tydlig webbdesign. Vi har stenkoll på de senaste trenderna och teknikerna för att ge era användare en modern och snygg webbupplevelse.

Avantime Creative levererar design över alla plattformar, webb, mobilt, surfplatta och print. Det kan vara i form av konceptdesign, grafiska profiler, illustrationer, kampanjer eller ikoner. Design, navigation, funktion och pedagogik behandlar vi som en enhet för att uppfylla alla användares behov.

 

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a comment

Name

Website

Comment