Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

We can host!

Driftlösningar EPiServer

För driftrelaterade tjänster samarbetar Avantime med EPiServer Hosting Center (EPHC), som är världens största driftleverantör av EPiServerbaserade lösningar och Microsoft (Azure) där vi driftar SharePoint.

Avantime driftar dock inte bara webbplatser och intranät baserade på EPiServer och SharePoint utan även öppna webbplattformar baserade på WordPress och Drupal.

Vi arbetar med webbhosting varje dag, året runt. Vårt samarbete innebär att du som kund kan vända dig till Avantime för att få snabb och effektiv hjälp i alla faser av ditt webbplatsprojekt, från planering och förstudier genom design, informationsstrukturering och utveckling till förvaltning, support och drift/webbhosting.

Drift EPiServer

Avantime tillhandahåller mycket kostnadseffektiva och säkra driftlösningar. Flera av våra uppdragsgivare driftar sina webbplatser hos EPHC. EPHC är en enhet inom EPiServer, vilket ger unika fördelar i form av kompetens och närhet till utvecklarna av EPiServer. I Avantimes och EPHC:s erbjudande ingår ett redundant backbone med kopplingar mot flera olika Internetleverantörer samt failover på brandväggar, switchar och routrar. Allt för att ge våra kunder en så hög tillgänglighet och kvalitativ drift som möjligt.

Serverhallarna är belägna i Stockholmsområdet och uppfyller alla upptänkliga krav, regler och bestämmelser för att garantera en så hög tillgänglighet som möjligt.

Drift SharePoint

Avantimes standardlösning för SharePoint, Avantime Connect (socialt intranät med standardkomponenter baserat på SharePoint), samt andra SharePointlösningar driftas antingen på egna servrar (on premise) eller i molnet Microsoft Azure. Avantime är guldpartner med Microsoft har har lång erfarenhet av effektiva driftlösningar

Frågor kring drift/hosting?

Om du vill veta mer om Avantimes driftlösningar för EPiServer, SharePoint, WordPress och Drupal ring Cedrik Leijon eller hör av dig via vår kontaktsida.