Skip links

Webbpubliceringssystemet EPiServer är en svensk produkt som växer stort både i Sverige och utomlands. Idag finns drygt 10 000 webbplatser baserade på EPiServers plattform över hela världen. Fördelen med systemet är att man som användare snabbt och enkelt kan publicera information på en webbplats utan några större förkunskaper.

Avantime har ända sedan bolagets start arbetat med systemet och är Solution Partner, vilket innebär att vi är återförsäljare av systemet samt har många certifierade EPiServer-konsulter. Vi bygger dagligen effektiva och användarvänliga webbplatser baserade på detta populära CMS. Vi utvecklar helt nya webbplatser samt förvaltar och vidareutvecklar befintliga.

Läs gärna mer om Avantime och våra referensprojekt eller kontakta oss direkt för en dialog hur vi kan hjälpa er webbplats att möta visioner och mål

EPiServer-moduler

Avantime implementerar även tilläggsmoduler och tilläggstjänster utvecklade av oss och andra företag för att utöka funktionaliteten på er webbplats. Alla kunder har olika behov av funktionalitet och Avantime arbetar med dessa moduler för att kunna tillgodose alla dessa, även när de sträcker sig utanför EPiServers standardimplementation.

  • SEO-modul
  • Sökmodul
  • Digital signering

Läs mer om Avantimes EPiServer-moduler

EPiServer-tjänster

Avantime erbjuder en lång rad tjänster och produkter som är vanliga beståndsdelar i ett webbplatsprojekt. Vi utför exempelvis projekt med uppgraderingar, förvaltningstjänster, drift, 24-timmarstjänster, utbildningar, betalningslösningar, tillgänglighetsanpassningar och migrering av data. Oavsett vad ni behöver hjälp med skapar Avantime en unikt anpassad lösning som passar er verksamhet och dess behov.

Läs mer om Avantimes EPiServer-tjänster

Uppgradering

EPiServer utvecklas kontinuerligt. Då och då behöver man uppgradera till en nyare version. Avantime har lång erfarenhet av att uppgradera webbplatser och intranät baserade på EPiserver.

Förvaltning och support

Efter att en webbplats är lanserad så påbörjas förvaltningsfasen. Avantime lämnar aldrig en kund i samband med lansering utan vi finns tillgängliga med vårt team som arbetar med helpdesk, förvaltning och support för att stödja alla förvaltningsprocesser på bästa sätt.

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a comment

Name

Website

Comment