Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

EPiServermoduler

EPiServer är Sveriges populäraste webbpubliceringssystem och innehåller i princip all funktionalitet som man kan önska av ett modernt webbpubliceringssystem. För att tillgodose mer specifika behov har Avantime och andra företag utvecklat moduler som enkelt kan kopplas ihop med EPiServer och på så sätt utöka funktionaliteten inom specifika områden.

Nedan följer några av de vanligaste EPiServermoduler som Avantime arbetar med. Om du har frågor om EPiServer och olika EPiServermoduler och/eller EPiServertillbehör så hör gärna av dig via vår kontaktsida.

AVANredirect

AVANredirect är en seo-modul som hjälper dig att åtgärda alla brutna länkar till din webbplats, direkt i EPiServers gränssnitt. Du ges snabbt en överblick över vilka icke fungerande URLer på din webbplats som besökarna har försökt nå, och hur ofta. I samma vy kan du enkelt mata in en ny URL för respektive adress och det bildas automatiskt en 301-redirect. AVANredirect är ett smidigt verktyg för att få ner antalet 404:or, vilket ökar användarbarheten, användarupplevelsen och du undviker att gå miste om värdefulla besök eller länkkraft.
Läs mer om AVANredirect.

SiteSeeker

Oavsett om det gäller intranät eller externa webbplatser så behövs en bra söklösning för att besökaren ska hitta den informationen den söker. SiteSeeker är en snabb och pålitlig sökmotor med en enkel integrering för EPiServer. Modulen hittar all information om dokument och webbsidor och ger dig ett pålitligt och bra sökresultat.

Vi har även byggt moduler som använder Googles sökmotor (Google Custom Search).

ImageVault

ImageVault fungerar som ett digitalt arkiv som underlättar den vardagliga förvaringen och hanteringen av bilder i EPiServer. Den gör det möjligt att spara högupplösta bilder och att enkelt konvertera bilden till rätt storlek och format när du publicerar. ImageVaults struktur gör det även enklare att organisera och hitta rätt filer.

SiteAttention

Ett kostnadsfritt SEO-verktyg som hjälper redaktörerna att fylla i egenskaperna/fälten inne i EPiServers redigeringsgränssnitt. SiteAttention hjälper användarna med on-site delen av sökmotoroptimeringsarbetet. Läs mer om SiteAttention.