Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Förvaltning och support

Systemförvaltning och support kring EPiServer kanske kan låta tråkigt, men det är mycket spännande och intressanta områden. Att vidareutveckla och underhålla webbplatser baserade på EPiServer är ett kontinuerligt arbete för att du som är webbansvarig ska kunna erbjuda dina besökare en ändamålsenlig och effektiv webbtjänst.

Avantime satsar alltid på långa och givande samarbeten tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi har hittills lyckats mycket bra.

Förvaltning och support av webbplatser och intranät baserade på EPIServer

Avantime är en van leverantör inom service, support, förvaltning och vidareutveckling av webbplatser och EPiServer i synnerhet. Vi har många kunder inom området och en väl beprövad och inarbetad arbetsprocess vilket gör det möjligt för oss att erbjuda support- och förvaltningstjänster till ett bra och konkurrenseffektivt pris.

Ett support- och förvaltningsuppdrag ger dig som kund ökad trygghet, snabbhet och stabilitet i relationen till Avantime. Konsulter med stor kunskap om EPiServer, era anpassningar av EPiServer, EPiServermoduler i kombination med erfarenhet av dig som kund och din verksamhet arbetar löpande med support, förvaltning, vidareutveckling och bygger på så sätt ständigt upp mer och mer kunskap om det aktuella systemet.

Avantimes support- och förvaltningserbjudande innehåller en rad olika tjänster. Några av dem sammanfattas nedan:

  • Internetbaserad samverkansportal för projektgrupp, systemägare och övriga intressenter tillhandahålls utan extra kostnad för alla supportkunder.
  • Dedikerat supportnummer och e-postadress som går direkt till Avantimes supportpersonal och ger snabb respons.
  • Supporten är garanterat bemannad mellan 8:00-17:00 (andra garanterade öppettider kan avtalas). Personal finns normalt på plats mellan 06:30-18:30 och kan då svara på frågor och lösa ärenden.
  • All support sker på svenska (eller engelska om så avtalas).

Drift och hosting av EPiServerwebbplatser

Avantime erbjuder även marknadslednade drift- och hostinglösningar kring EPiServer till våra uppdragsgivare. Det är ofta självklart för många organisationer att köpa in drift i stället för att drifta systemen själva, eftersom det normalt inte tillhör kärnkompetensen att drifta webbservarar. I de allra flesta fall är det dessutom mycket billigare. Mer om drift av EPiserver.