Skip links

På ungefär två år har hälften av svenska folket skaffat sig tillgång till internet via mobilen, och en trend som blir mer och mer tydlig på marknaden är att allt fler nätbaserade tjänster flyttas till mobila plattformar. Mobilanvändare har vant sig vid att utnyttja ledig tid till att surfa på hemsidor, göra snabba bankärenden eller skicka mail. Mobilen och surfplattor som iPad har därför blivit ett alltmer självklart verktyg för att nå kunder och öka den digitala närvaron.

Genom våra mobila lösningar kan vi hjälpa er verksamhet att följa med i utvecklingen och nå era kunder även i mobila plattformar.

Mobila lösningar

Mobilutveckling

Vi tar fram allt från interaktionsdesign till att utveckla färdiga appar för iPhone, iPad, Windows Phone och Android och responsiva webbplatser. Vi erbjuder även kompletta integrationslösningar med systemintegrationer och utveckling mot bakomliggande tjänstearkitekturer (SOA, SOAP, REST), webbpubliceringssystem (EPiServer, SharePoint, WordPress) och system för att hämta upp och interagera med affärskritiska system. Detta gör det möjligt att skapa mobilwebbar och applikationer med avancerade funktioner, så att ni kan erbjuda era användare en intressant och givande mobil upplevelse. Dessutom kommer det att positionera er verksamhet i teknologisk framkant.

För oss är det viktigt att alla våra mobila lösningar utgår från varje enskild uppdragsgivares förutsättningar och mål, därför skräddarsys alla lösningar för att skapa största möjliga affärsnytta.

Titta gärna närmare på våra tidigare mobila uppdrag för Svensk Fastighetsförmedling, DNB EiendomKungliga Svenska Seglarsällskapet och Socialdemokraterna.

Frågor kring mobilitet och mobila lösningar?

Ring Erik Klusell på 08-599 090 22 eller hör av dig via vår kontaktsida.

 

 

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a comment

Name

Website

Comment