Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Systemutveckling

Systemutveckling

Vi erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster inom systemutveckling och har mångårig erfarenhet av utveckling i Microsoft-baserade miljöer kring bland annat .NET-plattformen såväl som på open-source plattformar. Våra vassa utvecklare tillhandahåller även omfattande kompetens inom olika ramverk och tekniker som exempelvis javascript/jQuery, HTML5, CSS3, PHP, Cocoa/Objective-C och Java.

Vi utvecklar alltifrån avancerade integrationer och tjänstelager till lösningar för webb, mobila enheter, intern kommunikation och samarbete.  Vi har bred erfarenhet av olika plattformar och utvecklar för olika miljöer. Inom dessa områden arbetar vi plattformar som EPiServer CMS 6 och 7, SharePoint 2010 och WordPress. Vi har även systemutvecklare som jobbar med  mobil utveckling på iPhone-, Windows och Androidenheter.

Inom systemutveckling är vi EPiServer Premium Solution Partner samt Microsoft Gold Certified Partner inom Web Development och Portals and Collaboration. Många av våra duktiga utvecklare har även certifierad EPiServer- och SharePoint kompetens.