Skip links

Vi har lång erfarenhet av alla typer av webbplatser och använder den senaste tekniken inom webbpublicering och content management såsom EPiServer CMS 7 och SharePoint 2013 samt Open Source plattformar som WordPress och Drupal. Vare sig det handlar om att göra en enklare nyhetssida med blogg och forum eller en komplex webbpubliceringsplattform (CMS) med produktinformation, e-handel och integration med andra system så kan vi hjälpa er att skapa en effektiv webbplats för er verksamhet.

Vi är Microsoft Gold Certified Partner inom både Web Development och Portals and Collaboration samt EPiServer Premium Solution Partner med erfarna konsulter som är certifierade inom många områden och som levererar högkvalitativa lösningar.

Våra tvärfunktionella team av projektledare, designers, digitala marknadsanalytiker och utvecklare ser till att skapa kraftfulla och skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet. Våra designers ser till att er nya webbplats har vacker design och är intuitiv samt enkel att administrera och att ni får den utväxling ni förväntar er i form av besökstrafik och profilering. Se gärna hur vi har hjälp andra kunder här.

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a comment

Name

Website

Comment