Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Open Source som CMS?

WordPress

WordPress är ett populärt publiceringsverktyg för att skapa grafiskt anpassade webbplatser och bloggar. Systemet går att använda för såväl traditionella individuella bloggar som ”Multi User”- lösningar där flera användare kan blogga under samma domän.

WordPress användarvänliga gränssnitt gör det lätt att använda även för mer ovana redaktörer då inläggen skrivs i en så kallad WYSIWYG-editor (”What You See Is What You Get”). Detta innebär att du enkelt kan se hur det du skriver kommer att se ut när du sedan publicerar inlägget. Det gör det också enkelt att granska bilder och formatering i textinlägg.

WordPress är utformat på ett sätt som främjar flexibilitet och mobilitet och administrationsgränssnittet är åtkomligt var du än befinner dig. Modulsystemet gör även att det är enkelt att modifiera sidan och anpassa den efter just dina behov. Webbplatsens/bloggens funktionalitet kan även utökas med hjälp av så kallade insticksprogram (plugins).

Att programvaran dessutom är kostnadsfri till skillnad från till exempel webbpubliceringssystemet EPiServer är bara en bonus.

Avantime skapar kompletta lösningar för WordPress med grafisk anpassning, användarvänlig layout och effektiva sökmotorer. Självklart bistår vi även med utbildning i administration och sökmotoroptimering om så önskas så att ni får så mycket som möjligt ut av er WordPresslösning. Ring direkt till Cedrik Leijon på 08-599 090 26 eller hör av dig via vår kontaktsida för mer detaljer.

Drift/Hosting WordPress

Avantime erbjuder drift och hostinglösningar av webbplatser och bloggar baserade på WordPress. Läs mer om drift och hosting via Avantime.

Förvaltning och support WordPress

Avantimes team inom helpdesk, förvaltning och support hjälper dagligen ett stort antal uppdragsgivare med WordPressbaserade webbplatser och bloggar med allsköns frågor och ärenden. Läs mer om helpdesk, förvaltning och support.

Mätning och optimering

Avantimes webbanalyskonsulter arbetar dagligen med optimering och mätning av WordPressbaserade webbplatser. Tillsammans med våra uppdragsgivare sätter vi upp mål och nyckeltal som kontinuerligt följs upp för att optimera webbplatsen/bloggen. Även alla trafikdrivande aktiviteter mäts, följs upp och optimeras. Läs mer om Avantimes webbanalysarbete.