Do you have the guts to call one of our pathfinders?

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Syns i mobilen!

Mobil marknadsföring

Alla företag behöver en mobil strategi:

Den stora förändringen under det senaste året gäller de mobila uppkopplingarna via smarta mobiler och surfplattor. Den uppgången påbörjades förra året med en fördubbling av de som använder smarta mobiler från 16 till 30 procent. Under det senaste året har det nästan skett en fördubbling igen från 30 till 55 procent. På ungefär två år har hälften av svenska folket skaffat sig tillgång till internet via mobilen.

Ovan citat är taget ur rapporten Svenskarna och Internet 2012 som baseras på en årlig studie som kartlägger svenskarnas internet- och mediavanor.

Mobil strategi

Besöksstatistiken på webbplatser pekar på en tydlig trend, användningen av mobiler och surfplattor tar allt större plats i vår vardag. En naturlig effekt av detta är ökningen av intresset för mobil marknadsföring. Som ett självklar del av en komplett digital strategi hjälper vi dig att skapa en stark mobilnärvaro åt ditt företag i syfte att nå ut till både befintliga och nya målgrupper på helt nya plattformar.

Mobilannonsering

För att få ut era produkter och tjänster på den mobila marknaden så krävs riktad och genomtänkt marknadsföring. Vi tar fram strategier för mobilannonsering i mobila kanaler där vi målgruppsinriktar kampanjerna och erbjuder kostnadseffektiva lösningar. Vår erfarenhet säger oss vilka mobila nätverk och kanaler som fungerar bäst för just dig.

Då mobilannonsering fortfarande är ett relativt nytt fenomen så är konkurrensen förhållandevis låg. Detta gör att priset för denna typ av annonsering är lägre än andra digitala marknadsföringskanaler men fortfarande mycket effektiv.

Som regel så mäter vi alltid effekten av all digital och mobil annonsering i realtid. På så sätt kan vi snabbt prioritera om din annonseringsbudget till de delar av annonseringen som leder till flest konverteringar. Vad konverteringen ska bestå av väljer du själv. Vid marknadsföring av en mobilapplikation så består konverteringen av en nedladdad app och huvudmålet är att nå en så hög position som möjligt på topplistorna på AppStore, Android Market och Google Play.

Förutom mobilannonseringen har Avantime även många års erfarenhet av att bygga mobilapplikationer och mobilanpassade webbplatser. Läs gärna mer om detta under avsnittet för mobila lösningar.