Våra erbjudanden

Oavsett om du behöver fräscha idéer på hur du kan digitalisera dina processer, utöka ditt marknadsteam med specialistkompetens eller få hjälp med digital marknadsföring så har vi teamet och processerna för att nå dina mål. Vi har 20 års erfarenhet av digitala projekt och sannolikheten för att vi redan löst din utmaning är mycket stor. All denna erfarenhet paketerat i fyra erbjudanden anpassade efter var du befinner dig i din digitala resa.

Explore

Är du en startup eller ett befintligt stort bolag som behöver en injektion av digital affärsutveckling? Tillsammans lägger vi grunden för ett digitalt koncept som kommer skapa större engagemang hos dina målgrupper. Detta leder till ökad försäljning och en smartare digital upplevelse.

Evolve

Har du redan en befintlig digital lösning och behöver musklerna från ett fullfjädrat digitalt team som täcker allt du behöver för att nå dina affärsmål? Vårt Evolve koncept ger dig alla digitala specialister du behöver. Vi har även en fullfjädrad förvaltning och supportmodell som tar 100% ansvar för framdriften av din lösning.

Enlight

Behöver du ha full koll på dina resultat och KPI:er. Vårt Enlight-koncept förser dig med processer, resurser och verktyg för att mäta ALLT som ligger i din funnel. Våra digitala experter inom Google Analytics, Matomo och flertal Marketing Automationverktyg kommer lysa upp all fakta bakom all trafik.

Engage

Vill du ge ditt varumärke raketbränsle. Vårt digitala marknadsföringsteam etablerar och realiserar digitala marknadsföringsstrategier i världsklass. Vi arbetar med allt inom både offline och online-kanaler.

Kontakta oss så kan vi påbörja ett samarbete