Enlight

Vill du nå ut med din digitala marknadsföring på ett effektivt och verifierat sätt? Vårt Enlight-erbjudande förser dig med en helhetslösning som bygger på datadrivna beslut. Våra erfarna experter skapar konktreta resultat direkt knutna till dina affärsmål. I de flesta fall innebär det mer leads och/eller ökad försäljning, men vi arbetar med alla typer av mål.

Om vårt erbjudande Enlight

Enlight-erbjudandet

Vårt erbjudande Enlight handlar kort och gott om att erbjuda en helhetslösning kring digital marknadsföring och uppföljning via webbanalys. Vi på Avantime har stor expertis inom flera olika marknadsföringskanaler och analysverktyg. 

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring är en mycket effektiv marknadsföringsmetod, men det kan vara utmanande till en början. Det finns många frågor att ta hänsyn till, som vilka kanaler som ska väljas, hur stor budgeten ska vara och hur landningssidor ska utformas för att maximera konverteringar. Men oroa dig inte, vi hjälper dig oavsett i vilken fas du befinner dig! Vi erbjuder strategisk och taktisk digital marknadsföring med fokus på kanaler som sökmotorer, sociala medier, e-post/sms och webbplatser/appar. 

En av de största fördelarna med digital marknadsföring är att det är möjligt att nå en specifik målgrupp på ett kostnadseffektivt och mätbart sätt. Genom att rikta in sig på en målgrupp med hjälp av olika digitala kanaler, kan man undvika att slösa tid och pengar på marknadsföring som inte når fram till rätt personer. 

Avantime har erfarna experter som hjälper vår kunder med en mix av till exempel displayannonsering, sökmotormarknadsföring (köpt och organiskt), sociala medier och marketing automation.

Uppföljning via webbanalys

Digital marknadsföring går att mäta och följa upp genom att använda analysverktyg som Google Analytics eller Matomo Analytics. Med hjälp av dessa verktyg kan man utvärdera hur det går för en kampanj och göra eventuella justeringar. Vi på avantime ser till att mätningen är uppsatt på ett korrekt sätt.

Vi har ett ”holistiskt” angreppssätt på webbanalys. Vi ser alla trafikdrivande aktiviteter som viktiga. Vi analyserar direct, organic/paid search/social, email etc. Det är den totala försäljningen som är viktigast. Vi vill tex inte att SEM ”parasiterar” på bekostnad av SEO. Vi är ”snåla” i den bemärkelsen att vi vill få ut absolut mest av varje krona i annonseringsbudgeten.

Webbanalys kan vara en utmaning. Det är inte helt enkelt att veta vad som bör mätas och hur datan ska tolkas. Det kan också vara svårt att identifiera vilka siffror som är relevanta och hur man ska skapa rätt rapporter samt visualisera statistiken.

Avantime arbetar med kontinuerliga webbanalysmöten tillsammans med våra kunder, vi kallar dessa för webbråd. Det är när vi arbetar tillsammans som viktiga insikter/åtgärder kan identifieras. Här är ni med verksamhetskunskap och vi med analys/benchmarking erfarenhet

Fördelarna med vårt erbjudande Enlight

Få hjälp att skapa marknadsföringskampanjer

Nå ut till tilltänkt målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt

Korrekt uppsatt mätning för webbanalys

Uppföljning och insikter kring datan

Kontakta oss så kan vi påbörja ett samarbete

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret och berätta vad du vill veta mer om, så hör vi av oss snart vi kan och berättar hur vi kan hjälpa dig.    Vi berättar gärna mer!

    Erik Nettelbrandt

    Head of Performance

    +46 734 031 121 erik.nettelbrandt@avantime.se