Skip links

God jul alla kunder och partners önskar Avantime

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för ett fantastiskt år! Tillsammans har vi vuxit oss starka och vi ser verkligen fram emot ett minst lika utvecklande 2012 för alla parter. Vi vill fortsätta att utveckla era affärer, det är det vi brinner för, vare sig det rör sig om marknads- eller teknikfrågor.

Under året som gått har vi genomfört mängder av förändringar och processer som framförallt bidrar, och kommer fortsätta bidra till en mer jämn nivå gällande kvalité i alla led. Vi har även vidareutvecklat och växt vår förvaltningsmodell, vi tror nämligen att exceptionellt bra förvaltning och support kommer bidra till att vår kundnöjdhet ökar ytterligare. Låt oss ta hand om era problem!

Vi vill även passa på att tacka för alla fina julklappar vi fått av er, och kan med gott samvete rapportera att alla skumtomtar redan är slut. Vi funderade länge och väl på vad vi skulle ge er alla för att önska en god jul. Vi strandade lite vid det ”förväntade” och valde därför att göra er alla delaktiga inom en mängd olika branscher på flera kontinenter. Om du tycker att det låter kryptiskt så titta gärna på filmen nedan!

How Kiva Works from Kiva on Vimeo.

(Mer om mikrofinansering, specifik statistik om Kiva)

Tillsammans är vi nu med och sponsrar Barrio Nuevo Group i Mexiko, Chrinovic Plus Group i Demokratiska republiken Kongo, Prado Group i Tanzania, Namushiya B Group i Kenya, Anahit Arushanyan från Armenien, Julie Mendoza från Filippinerna, Glory Be to God Group from Uganda och Khaled från Libanon. Hjälp oss gärna att bidra ytterligare.

Hoppas ni alla får en riktigt god jul och ett gott nytt år så ses vi nästa år i nya spännande uppdrag!