Skip links

Grattis Svensk Fastighetsförmedling till all-time-high i branschen!

Stort grattis till vår kund Svensk Fastighetsförmedling som på Web Service Award igår tog hem pris för all-time-high i branschen. Priset ”all-time-high i sin bransch” är ett hederpris som delas ut till de företag som har lyckats med att få den högsta andelen nöjda besökare inom sin bransch sen starten år 2000.

Det har aldrig varit så svårt att vinna priset som i år. Ett betyg som för tre år sedan räckte till att vinna skulle i år inte ens räcka till en nominering. Det visar att det finns många webbplatser som är duktiga på att vara lyhörda för besökarnas behov. Det är bara genom att lyssna på sina besökare som man verkligen kan vara säker på att man bygger upp sin sajt på rätt sätt, säger Pierre Du Rietz, VD för Web Service Award.

Vi har sedan samarbetets start 2005 konstant arbetat med förbättring och optimering av Svensk Fastighetsförmedlings viktigaste marknadskanal. Det känns oerhört kul för samtliga involverade och engagerade hos oss och kunden att även besökarna tycker att det vi gör håller absolut högsta klass i branschen, säger Erik Klusell, Senior Partner hos Avantime.

För mer information kontakta:

AVANTIME GROUP, Erik Klusell, +46 8 590 090 20
Web Service Award, Pierre Du Rietz, +46 70 544 07 77