Skip links

Integritetspolicy

GDPR

Integritetspolicy för appar

Avantime värnar om din personliga integritet, vilket innebär att vi alltid samlar in och hanterar personuppgifter ansvarsfullt och med din integritet i åtanke. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter när du använder appen Konst i Malmö (”appen”). Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dessa gällande.

Vilken information samlar vi in? 

Vilka personuppgifter vi behandlar om dig beror på vilken app du använder och vilka uppgifter du delar med appen. Nedan har du information om vilka uppgifter Konst i Malmö behandlar, varför dessa uppgifter behandlas och hur länge de lagras. 

Användningsdata 

Appen sparar ingen användningsdata. Appen använder information om mobil och operativsystem för att få en så bra användarupplevelse endast när appen används 

Tillgång till enhetens funktioner 

På den enhet (till exempel din mobiltelefon) som appen är installerad på kan appen begära tillgång till olika funktioner. 

  • Geografisk placering: för att visa din position i förhållande till konstverk. 

En dialogruta frågar efter ditt samtycke innan funktionerna används av appen. Du kan naturligtvis neka tillgång men kan då inte använda appens funktionalitet fullt ut. 

Vilka kan Avantime komma att dela dina uppgifter med? 

Inga uppgifter delas med någon annan part. 

Var lagrar vi dina personuppgifter? 

Inga personuppgifter lagras. 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter? 

Inte aktuellt. 

Kontakta oss

Har du några frågor angående hur vi behandlar dina personuppgifter eller hur vi hanterar och skyddar information är du välkommen att kontakta oss.