Skip links

Länkstrategi

Externt inkommande länkar av bra kvalitet till en given webbplats är en av de viktigaste faktorerna i allt arbete kring sökmotoroptimering (SEO). Avantime Marketing utarbetar en effektiv länkstrategi speciellt anpassad efter det behov och den inriktning er webbplats har. Utifrån den länkstrategi som utarbetas arbetar vi därefter aktivt för att öka antalet relevanta länkar

Effektivt länkarbete ger dig följande:

  • Ökar din placering i sökmotorerna.
  • Ökar riktad trafik till en sajt.
  • Möjliggör för sökmotorspindlarna att indexera en sajt snabbt och fullständigt.

100% etiskt korrekt länkarbete

Vi tar fullständigt avstånd från allt manipulerande i form av diverse fuskmetoder kring länkning. Allt arbete, alla metoder och processer som Avantime Marketing arbetar med är 100 % etiskt korrekt SEO-arbete. Ert företag riskerar inte att bli uthängt i pressen eller knytas an till någon som helst inkorrekt verksamhet så länge man arbetar på rätt sätt.

Nyttja flöden, bloggar, sociala nätverk, bokmärken, pressmeddelanden och betalda länkar

En viktig faktor när det gäller länkstrategi för många bolag och organisationer är givetvis den allmänna digitala närvaron på webben. En annan är synligheten i olika sociala medier som kan ge bra med inkommande länkar till en sajt. Ett vidare steg i arbetet med länkstrategi är då Social Media Marketing.