Skip links

Möt Avantime på konferensen Smarta intranät och se lösningar för sociala intranät baserade på Office365

Träffa Avantime och våra experter på sociala intranät, SharePoint Online och Office365 på Smarta intranät konferensen på Bygget Konferens i Stockholm den 16 oktober 2014.

Internkommunikation hamnar högre upp på agendan för allt fler företag och organisationer. Avantimes konsulter finns på plats för att diskutera hur vi har fått ihop kommunikationsmönster och kopplat det mot snabba implementationer på standardramverk som Microsoft SharePoint.

På konferensen lanseras Unily – ett unikt intranätsramverk från engelska Brightstarr där Avantime är exklusiv återförsäljare i Norden. Unily är en komplett lösning för sociala intranät i molnet (SharePoint Online och Office365).

Unily är ett perfekt komplement till Avantimes andra erbjudanden inom sociala intranät, säger Linus Norman, digital strateg på Avantime Group.

Inom ”SharePoint-familjen” erbjuds även Avantime Connect, Avantimes egna on-premise lösning för sociala intranät baserat på SharePoint 2013. På konferensen kan man höra Jacob Broberg prata om Cloettas intranät som tagits fram i samarbete med Avantime.

På konferensen kan man även delta i paneldiskussionen ”Öka medarbetarengagemanget på sociala intranät”, där bland annat Ralf Larsson från Electrolux deltar. Electrolux och Avantime har samarbetat kring intranät sedan 2004 och har vid upprepade tillfällen fått utmärkelser som ett världsledande intranät.