Skip links

Nytt pressrum på Avantime.se

Som en digital aktör arbetar vi ständigt med att förbättra vår digitala närvaro och tog för inte allt så länge sedan ett större grepp kring vår egna externkommunikation. Satsningen har bland annat resulterat i ett nytt pressrum på Mynewsdesk, ett aktivare Twitterkonto och att vi blivit mer framträdande på Facebook.

AT-Newsroom-twitter

Nästa steg för oss är nu att skapa en gemensam plattform för alla våra digitala nyheter. Därför lanserar vi ett nyhetsrum på avantime.se, som ska hjälpa oss att dela information till journalister, företag och andra intressenter.

Den nya sidan hämtar upp pressmeddelanden från Mynewsdesk och visar flöden från Twitter, Facebook, Flickr och bloggen, så att besökare lättare ska få ett helhetsgrepp om oss, vad vi gör och hur vi tänker. Här kan ni läsa om alltifrån olika kampanjer vi genomfört och verksamhetsnyheter till trender inom branschen och tips på hur man kan skapa affärsnytta genom att tänka digitalt.

AT-Newsroom-blogg

AT-Newsroom-fb

Nyhetsrummet är även utvecklat med en eventsida där vi löpande kommer att lägga upp information och inbjudningar till kommande events och frukostseminarier (den 20 mars anordnar vi ett frukostseminarie om sociala intranät, kika in på sidan för mer information och för att OSA om ni är intresserade av att medverka), samt ett bildarkiv med pressbilder för journalister.

Jenny Andersson, PR och Marknadskoordinator på Avantime