WE WISH TO COMMUNICATE WITH YOU

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Avantime söker SharePoint-utvecklare till Luleå och Stockholm

SharePoint-utvecklare till Avantimes Luleå-kontor

På Avantime har vi samlat de bästa medarbetarna under ett och samma tak. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler mitt i centrala Luleå (Nygatan) respektive Stockholm (Mäster Samuelsgatan).

Du kommer att ingå i ett team med duktiga och erfarna kollegor där man tillsammans löser problem, ansvarar för leveranser och jobbar enligt agil metodik. Som utvecklare inom SharePoint på Avantime kommer du att ingå i de team som arbetar med både nyutveckling och vidareutveckling av avancerade webbplatser och intranät baserade på MS-teknik och SharePoint.

Erfarenhet av SharePoint är ett grundkrav (helst flera av MOSS 2007, 2010, 2013, O365 SharePoint Online).

Vi söker seniora utvecklare med mer än 5 års utvecklingserfarenhet som arbetat under lång tid med SharePoint och som är duktiga på .NET. Du har ett starkt engagemang i teknisk utveckling och är en stor lagspelare. Förutom att du är självgående i SharePointutveckling är svenska och engelska i tal och skrift också ett krav.

Avantime sticker ut – företagsnamnet Avantime kommer från franskans ”avan” och engelskans ”time”, det vill säga ”före tiden”. Våra kunder väljer oss eftersom vi alltid har idéer som möjliggör högre affärsnytta och effektivitet med hjälp av modern teknik. Vi är extremt kreativa och är en av de bästa i branschen på det vi gör.

Vi är ett företag som ser varje anställds potential, där vi värnar om din personliga utveckling och har bland marknadens bästa anställningsvillkor.

Tjänsten

I rollen som SharePoint-utvecklare fyller du en viktig roll i våra SharePointprojekt. Du brinner du för att lösa problem och utveckla enkla och förvaltningsbara lösningar. Du kommer att arbeta med källkod i GIT och utvecklingsverktyget Visual Studio. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. En annan meriterande del är också om du har erfarenhet av installation av SharePoint. Det innebär att du är bekant med och kan bemästra; SQL Server, AppFabric, Windows Server m.m. Vi använder även automatiserade byggen så kompetens kring just detta och t.ex. MSBuild är också meriterande.

Avantimes kunder är våra bästa vänner. Tillsammans med övriga projektmedlemmar ansvarar du för att långsiktigt utveckla och förvalta våra uppdragsgivares system.

Avantime är en av Sveriges ledande digitala fullservicebyråer. Vi arbetar med spännande kunder så som Electrolux, Cloetta, 7-eleven, Pressbyrån, Shell, DnB, GodEl, Nobia, Vision, TCO och många fler. Avantime sysselsätter över 40 personer med verksamhet i Luleå, Stockholm och Shanghai.

Läs mer information om hur det är att arbeta på Avantime.

Vi ser fram emot din ansökan!

Formella krav

Utbildning:
– Avslutade studier på gymnasial nivå

Erfarenhet:
– Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling
– Arbete som SharePoint-utvecklare

Övriga krav:
– Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå, Nygatan 11
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt Luleå: jens.wennberg@avantime.se, +46761110867
Kontakt Stockholm: zebastian.berg@avantime.se , +46761110863