WE WISH TO COMMUNICATE WITH YOU

+46 8-599 090 20 /  info@avantime.se

Vi söker seniora .NET utvecklare till Avantimes Luleå-kontor

TeslaAvantime

På Avantime har vi samlat de bästa medarbetarna under ett och samma tak. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler mitt i centrala Luleå. Som .NET utvecklare på Avantime kommer du att ingå i det team som arbetar med både nyutveckling och vidareutveckling av avancerade webbplatser och integrationer baserade på MS-teknik och EPiServer/SharePoint.

Du kommer att ingå i ett team där man tillsammans löser problem, ansvarar för leveranser och jobbar enligt agil metodik.

Avantime sticker ut – Avantime kommer från franskans ”före tiden”. Våra kunder har valt oss eftersom vi alltid har idéer som möjliggör högre affärsnytta och effektivitet med hjälp av modern teknik. Vi är extremt kreativa och är en av de bästa i branschen på det vi gör.

Vi är ett företag som ser varje anställds potential, där vi värnar om din personliga utveckling och har marknadens bästa anställningsvillkor. Vi tycker det är viktigt att ta roliga pauser under arbetsdagen, då tränar vi gärna ihop eller gör något annat roligt.

Tjänsten:

Våra applikationer integrerar ofta med kundens befintliga system. Vi arbetar med en uppsjö av tekniker, plattformar och standarder där .NET-plattformen ofta fungerar som ett centralt nav i våra leveranser så därför söker vi dig som brinner för .NET!

Sökande bör ha följande kunskaper: ASP.NET, MVC3-4, WebServices (SOAP och RESTful), C# och SQL-Server.

Erfarenhet av följande är meriterande: EPiServer CMS, SharePoint MOSS 2007, 2010, 2013 gärna O365 SharePoint Online.

Om du även arbetat med PHP (WordPress) så är det ett plus.

Vi söker seniora utvecklare med mer än 5 års erfarenhet som arbetat med webb och användarvänlighet och som är duktiga på .NET. Du har ett starkt engagemang i teknisk utveckling och är en stor lagspelare. Förutom flytande i .NET är svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Arbetstider och omfattning:

Tillsvidare
Heltid

Ersättning:

Fast lön enligt överenskommelse

Kontakt:

Avantime Group AB, jens.wennberg@avantime.se, mobil +46761110867,

Företag:

Avantime Group AB (Luleå)

Adress:

Avantime Group AB (Luleå)
Nygatan 11
972 32 Luleå

Fyll i formuläret nedan om du hellre vill att vi kontaktar dig!