Skip links

Att arbeta på Avantime

Att arbeta på Avantime är roligt, utvecklande och engagerande. Du arbetar i en kunskapsorganisation med mycket duktiga kollegor och i spännande och intressanta projekt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Nedan listar vi några av de områden som våra anställda lyfter upp som skiljer oss från många andra liknande företag.

Avantimes medarbetare – engagerade och ”nervarande”

När vi får vara med och utveckla digitala lösningar som gör skillnad är vi som bäst. De projekt vi genomför hos våra kunder följer verksamhetens långsiktiga strategi och mål. När vi är närvarande och engagerade genom hela leveransen blir resultatet lyckat. Vi strävar alltid efter att ha en ständig kontakt och en nerv i de projekt vi arbetar med – vi kallar det ”nervaro”.

Hos oss är det socialt och högt i tak

Att arbeta hos Avantime är roligt. Vi är ett ganska stort gäng som gillar att vara tillsammans. Vi har en sportklubb, vi har många som är mat- och vinintresserade och så gillar vi förstås nya digitala lösningar. Vi har många sociala ytor i våra fina lokaler och på vårt sociala intranät pågår en ständigt utvecklande diskussion om högt som lågt.

Vi arbetar tillsammans

Vi hyr normalt inte ut konsulter som sitter ute hos kund, utan vill ha våra medarbetare hos oss, i våra lokaler. Först då kan vi dra nytta av varandras kunskap och erfarenhet på ett bra sätt. Det gör vårt arbete mer utvecklande och effektiv – något som gynnar både medarbetare och kunder.

Vi tror på talang och nya idéer

Talang och idéer är något att ta vara på. Våra duktiga medarbetare kommer ibland på och utvecklar så bra lösningar att vi gör produkter av dem. Ett exempel är Inphiz, den nya generationens mobila intranät som hos våra uppdragsgivare uppnått hög effekt i engagemang och effektivitet bland sina medarbetare.

Våra förmåner

Avantime erbjuder många förmåner som skapar trygghet och en bättre arbetsmiljö. I monetära termer finns också flera varianter av bonusprogram som är mycket uppskattade. Läs mer om personalförmåner på Avantime Group.

Leave a comment

Name

Website

Comment