Skip links

Digital Marknadsföring

Team Performance

Vad är Digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är väldigt effektivt, men det kan vara svårt att komma igång. Vilka kanaler ska man välja? Hur stor ska budgeten vara? Och var ska  man egentligen skicka alla besökare? Framför allt, vilken marknadsföringsmetod kan man använda sig av?

Oroa dig inte, vi hjälper dig! Vi arbetar till exempel med sökmotormarknadsföring, sökordsoptimering, sociala medier, marketing automation, bannerannonsering och e-postmarknadsföring. Vi levererar din digitala marknadsföring både strategiskt och taktiskt. Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida.

Våra tjänster inom Digital marknadsföring

SEM

SEM står för Search Engine Marketing och översätts till sökmotormarknadsföring som innefattar det som rör marknadsföring i sökmotorer. Vi hjälper till med stöd kring annonsering i form av att sätta en budget, välja och köpa relevanta sökord, samt att optimera och följa upp kampanjen.

Läs mer om SEM

SEO

SEO står för Search Engine Optimization och översätts till sökmotoroptimering. SEO går ut på att genom olika metoder och verktyg optimera en webbplats i syfte att synas högre upp i sökmotorernas sökresultat och på så sätt få in mer trafik till din webbplats. Avantime arbetar med att förbättra sökmotorsynligheten och placeringarna i samtliga sökmotorer.
Läs mer om SEO

SMM

SMM står för Social Media Marketing och refererar till användningen av sociala medier för att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster. Vi ser att sociala medier konstant är en uppåtgående trend, och brukar säga att om man inte syns betyder det att man inte finns. Vi hjälper till att annonsera på sociala plattformar som LinkedIn, Instagram och Facebook.
Läs mer om SMM

Marketing Automation

Marketing Automation handlar om att automatisera rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle. Med hjälp av verktyget kan du öka kännedomen av ditt varumärke, sälja fler produkter och öka lojaliteten gentemot dina kunder genom att rikta budskap och innehåll baserat på personers beteende, preferenser och köphistorik.

Läs mer om Marketing Automation

Webbråd

När vi pratar om webbråd på Avantime menar vi strukturerade, kontinuerliga webbanalysmöten där nyckelpersoner inom en organisation träffas och går igenom webbstatistik, digitala kampanjer och andra informationskällor med målet att attrahera rätt besökare, målgrupper och förbättra webbplatsen.

Läs mer om Webbråd

Google Analytics

Google Analytics är ett fantastiskt webbstatistikverktyg som rymmer en mängd
funktioner. Du kan använda verktyget till att mäta vad dina besökare gör på hemsidan, exempelvis hur länge de stannar på hemsidan och vad de klickar på. Ni kan även mäta vart era besökare kommer ifrån, vilket ni sedan kan nyttja när ni gör annonsering.

Läs mer om Google Analytics

Team Performance

Vi gissar inte, vi vet!

Team Performance ansvarar för att alla färdiga lösningar som lämnar Avantime mäts, utvärderas och följs upp. Att ha koll på Sociala Medier och algoritmer är något som vi är vana att hjälpa våra kunder med för att få en stark varumärkeskännedom. Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats. Kontakta oss för en fri konsultation!

Vill du veta mer om Digital Marknadsföring?

KONTAKTA OSS

Erik Nettelbrandt

HEAD OF PERFORMANCE

erik.nettelbrandt@avantime.se

Nathalie Sarenfält

DIGITAL MARKETING EXPERT

nathalie.sarenfalt@avantime.se