Skip links

Sociala medier byrå

Sociala medier byrå

Avantime din sociala medier byrå

Avantime är ledande sociala medier byrå. Vi arbetar dagligen med framgångsrika sociala medier kampanjer åt ett bett spektrum av uppdragsgivare.

SMM står för Social Media Marketing och refererar till användningen av sociala medier för att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster. De sociala medierna är i dag etablerade, effektiva kommunikationskanaler och användningen fortsätter att öka, både bland privatpersoner och organisationer. Avantime har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med strategi, optimering och kampanjer i sociala medier.

LinkedIn Ads

LinkedIn har flera hundra miljoner användare världen över och har blivit en attraktiv plats att synas och verka på för såväl användare som företag. LinkedIn-annonsering gör det möjligt att nå en viss yrkesroll eller aktiva inom en viss bransch på ett sätt som ingen annan PPC-annonsering kan.

Läs mer om LinkedIn Ads

Facebook Ads

Med Facebook kan ni marknadsföra er genom en mängd olika varianter av annonsformat. Något som gör Facebook till en unik plats att marknadsföra sig på är möjligheterna till målgruppssegmentering då plattformen har världens största sociala nätverk!

Läs mer om Facebook Ads

Youtube Ads

Youtube erbjuder PPC-annonsering med unika möjligheter att marknadsföra filmer och ni kan säkerställa att er video får den publik den förtjänar. Genom YouTube Ads kan ni nå en intresserad och segmenterad målgrupp på ett annorlunda och engagerande sätt.

Läs mer om Youtube Ads

Digital marknadsföring

Vi hjälper er att uppnå era mål i sociala medier och på digitala plattformar. Med en gedigen process, ständig optimering och expertrådgivning tar vi dig från start till mål oavsett vilken plattform du vill finnas på.

På Avantime arbetar strateger, kreatörer och mediespecialister tillsammans för en optimal prestation. Alla i teamet bidrar med sin unika kunskap om hur man ska skapa, sända ut, optimera och konvertera i sociala medier.

Strategi

Innan vi sätter igång med det taktiska arbetet utvecklar vi en strategi baserat på olika sorters underlag. Det kan t ex vara en analys av befintliga insatser och tillgänglig data, interna dokument eller annat underlag som kan vara till nytta. Därefter formar vi en strategi (gärna tillsammans med er) och skapar digitala kundresor som passar just er målgrupp.

Vi identifierar och definierar mätbara mål och nyckeltal som vi använder för att mäta måluppfyllelse och styra/optimera framtida kampanjer efter.

Content & annonsproduktion

Vårt kreativa team är experter på alla digitala format och har gedigen erfarenhet av både innehållsproduktion och annonsproduktion. Våra kreatörer skapar skräddarsytt innehåll och annonsmaterial oavsett vilken plattform du vill synas på och ser till att leverera ditt budskap på precis rätt sätt.

Konverteringsoptimering

Utöver copy och design i annonser är utformning och optimering av de landningssidor som kampanjen syftar till att driva relevant trafik till av högsta prioritet för kampanjens totala effekt. Här arbetar vi med beprövade metoder för konverteringsoptimering och design som alla syftar till att få en så hög konverteringsgrad som möjligt.

Performance marketing

Vårt performance team ser till att din placering hamnar på rätt kanal, för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. En kombination av erfarenhet och kunskap om plattformens algoritmer, genomtänkta processer och konstant bevakning ser vi till att varenda annonskrona hamnar rätt.

Analys & Uppföljning

Vi analyserar ständigt våra insatser, följer upp och rapporterar så ni alltid har koll på prestationen. Vi har ett agilt förhållningssätt och lär oss ständigt genom hela processen. Vi är aldrig främmande för att hela tiden förbättra material, strategi och placering för optimal prestation. Då vi även är experter på att bygga, designa och konvertera på själva webbplatsen, ser vi till att era kunder går hela vägen i mål.

Sociala Medier Utbildning

Avantime erbjuder utbildningar inom sociala medier för dig som behöver rådgivning, hjälp med algoritmer samt någon att bolla idéer med. Sociala medier kursen riktar sig till kommunikatörer och andra yrkesroller i behov av en grundläggande introduktion till de största sociala kanalerna och dess målgrupper.

Utbildningen innehåller även insikter i sociala mediers logik, tonalitet, algoritmer och handfasta tips. Med Avantime som partner får du konkreta råd om mål, mätning och analys av din organisations närvaro i sociala medier. Våra utbildningar präglas av kunskapsöverföring och praktisk workshop-känsla!

Vanliga frågeställningar

Vi hjälper ofta våra kunder med att svara på frågeställningar inom SMM. Som en röd tråd genom alla områden så använder vi webbanalys för att mäta och följa upp resultatet av varje marknadsaktivitet.

  • Vilka nyckeltal ska vi använda för mål och uppföljning av kommunikation i sociala medier?
  • Vilka kanaler passar min målgrupp?
  • Vilken roll ska marknadsföring i sociala medier ha i min digitala marknadsmix?
  • Hur bevakar vi vad som sägs om oss i sociala medier och hur agerar vi utifrån det?
Läs mer om Webbanalys

Vill du veta mer om oss som Sociala medie byrå?

KONTAKTA OSS

Erik Nettelbrandt

HEAD OF PERFORMANCE

erik.nettelbrandt@avantime.se
+46 73 403 11 21

Philip Åkerbäck

DIGITAL MARKETER

philip.akerback@avantime.se
+46 72 205 28 36