Skip links

Bing Ads byrå

Avantimes Bing Ads experter hjälper dig

Avantime är en ledande Bing Ads byrå. Vi arbetar parallellt med sökmotorannonsering i både Google och Microsofts plattformar.

Våra sökmotorkonsulter är huvudsakligen baserade i Stockholm, men jobbar med kunder i hela Norden. Avantime har förutom kontor i Stockholm, även team i Örebro och Luleå. Vi hjälper företag växa med rätt Bing-annonsering.

BE OM OFFERT

bing ads

Vad gör en Bing Ads byrå?

En Bing Ads byrå hjälper uppdragsgivaren med hantverket i Microsofts annonseringsplattform Bing Ads/Microsoft Advertising.

Ett samarbet inleds med att vi sätter oss tillsammans med er för att förstå vilka ni är och vilka behov ni har. När vi har lärt känna varandra och er produkt/tjänst så tar vi fram en strategi tillsammans för vart ni vill synas, hur ni vill annonsera och budget. När vi har en plan så bygger vi strukturen i Bing Ads och arbetar tillsammans för att optimera kampanjerna för bästa möjliga resultat. I många fall löper arbetet med Bing parallellt med annonsering i Google Ads.

För många kunder gör vi “allt”, men i flera fall delar vi på arbetet och där agerar våra certifierade Microsoft Ads konsulter mer som rådgivare, utbildare och inspiratörer. Vi är flexibla och anspråkslösa. Vi fokuserar alltid på resultat och arbetar datadrivet.

Bing Ads byrå Stockholm

Vår byrå arbetar med uppdragsgivare i hela Norden. Vi är baserade på Sibyllegatan i centrala Stockholm (nära Östermalmstorg) och gör digitala kampanjer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Förutom Stockholm så har vi kontor i både Örebro och Luleå.

Via Bing Ads skapar, optimerar och underhåller vi kampanjer. Tillsammans med våra kunder och flera års erfarenhet så skräddarsyr vi kampanjen till att uppfylla kundens mål. Vi älskar att visa resultat och förbättra våra kunders affärer. Ofta arbetar vi med att generera fler leads och nykundsbearbetning.

Mer om Bing Ads

Med Microsofts annonsplattform kan du marknadsföra ditt företag samt dina produkter och tjänster och det finns en mängd olika varianter av annonsformat.

Fördelar med Bing Ads

 • Ingen licenskostad. Att sätta upp ett konto i Bing Ads är kostnadsfritt och du kan börja annonsera direkt oavsett budget.
 • Betala bara för klick. No click, no cost. PPC modellen gäller (Pay Per Click).
 • Nå dina besökare från olika enheter. Vare sig dom är på jobbet, hemma eller på väg någonstans.
 • Gå globalt eller lokalt. Nå miljoner potentiella kunder i hela världen eller rikta dina annonser till land, städer eller ett specifikt avstånd.
 • Har du redan Google Ads annonser? Inga problem! Det går att importera dina nuvarande annonser i Google till Bing och på så sätt spara mycket tid kring uppsättning.

Vill du veta mer om Bing Ads? Kontakta oss så hjälper vi er.

 

Avantime arbetar med många digitala marknadsföringsplattformar

Förutom annonsering via Microsofts plattformar och Microsoft Advertising/Bing Ads arbetar Avantime med flera andra plattformar som till exempel:

Ett samarbete med Avantime innebär ofta att vi arbetar med en eller flera plattformar. Vi utgår alltid från mål och nyckeltal. Vi arbetar data drivet och med fokus på resultat.

Avantime - Din digitala partner med passion for the future

Avantime Bing Ads byrå

Varför anlita Avantime som Bing Ads byrå?

 • Alltid erfarna Bing Ads konsulter som hjälper dig
 • Vi anpassar oss efter dina behov, budget och önskemål.
 • Inga fasta kostnader. Ingen provision.
 • Ingen uppsägningstid.
 • Faktuering av annonsbudget via Avantime (som har kollektivavtal) eller egen hantering av anonsbudget.
 • Löpande optimering och övervakning
 • Full insyn i vad vi gör och varför.
 • Regelbundna avstämningar
Bing Ads byrå

Avantimes Bing Ads experter hjälper dig

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter på Bing Ads. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

Vill du veta mer om Avantime som Bing Ads byrå?

KONTAKTA OSS

Erik Nettelbrandt

HEAD OF PERFORMANCE

erik.nettelbrandt@avantime.se
+46 73 403 11 21

Philip Åkerbäck

DIGITAL MARKETER

philip.akerback@avantime.se
+46 72 285 28 36