Skip links

PROJEKT & LEVERANS

Team Delivery

Digitala projekt

Står ni inför en utmaning med er affär? Vi levererar resultat genom projekt på olika sätt. I en förstudie tar vi fram idéer, koncept eller nya strategier. Vi definierar och sätter ihop ett projekt med ett team och utvecklar er nya digitala lösning.  För en färdig lösning, så erbjuder vi förvaltning och vidareutveckling med förbättringar. Vi erbjuder även projekt i from av en tjänst, där vi löpande arbetar tillsammans med er för att genomföra förändringar av den digitala lösningen och organisationen — en digital transformation.

Våra tjänster inom Delivery 

Förstudie

Vi arbetar med välpaketerade förstudier och tar goda idéer till realiserbara koncept! Vi kartlägger dina processer och identifierar värdeskapande aktiviteter för att maximera nyttan av kundens resurser. Det kallar vi Delta-uppdrag som är från en enstaka workshopupp till två, tre veckor med arbetsplatsbesök och intervjuer.

Digital transformation som tjänst

Vi sätter ihop våra experter som tillsammans med ert team arbetar för att realisera uppsatta mål för den digitala lösningen. Specifikation, prioritering och leverans sker löpande i definierade sprintar. Detta till fast kostnad per period.

Projekt

För att realisera en god idé krävs en bra plan. Vi har erfarenheten och kunskapen av att definiera och driva framgångsrika projekt inom digitala plattformar. 

Förvaltning

Med vårt underhållsteam tar vi din digitala lösning till nästa nivå. En närvarande produktionsledning finns som stöd för önskad vidareutveckling. Genom en väl definierad underhållsplan är vårt mål att säkra kontinuerlig förbättring av lösningen.

Vill du veta mer om Team Delivery?

KONTAKTA OSS

Claes Börtemark

HEAD OF OPERATIONS, PROJECT MANAGER

claes.bortemark@avantime.se