Skip links
utbildning

Google Analytics utbildning

Vi lär dig allt du behöver veta om Google Analytics

UTBILDNING

Lär dig bemästra Google Analytics!

Google Analytics är ett kraftfullt webbanalysverktyg, som om det används korrekt, kan ge djupgående information om vilka besökare som kommer till er webbplats och vad de gör där. Efter att ha lärt sig detta kan man använda Google Analytics på rätt sätt, vilket leder till de insikter som kan få er webbplats trafik såväl som er verksamhet att växa. 

Vi inser att alla har olika förutsättningar och anpassar alltid vår utbildning efter kunskap och behov. Vi erbjuder både grundkurs, fortsättningskurs och anpassade kurser samt workshops inom specifika områden. Är ni nybörjare kommer fokus ligga på att introducera er till verktyget, i annat fall kommer det handla mer om hur man kan anpassa rapporter och mätning utifrån specifika behov.

Utbildningen präglas av hands on-arbete och delaktighet från kursdeltagarna, alltför att ni ska känna att ni får ut så mycket som möjligt av utbildningstillfället. På våra utbildningar utgår vi mer än gärna från er egna webbplats och er trafikdata för att allt ska bli så konkret som möjligt. Utbildningen kostar från 3 900 kronor ex. moms.

Innehåll
Exempel på arbetsmoment:

  • Vilka rapporter som finns och vad man får ut av dem
  • Uppföljning av trafikdrivande aktiviteter som kampanjer och sociala medier
  • Uppsättning och betydelsen av mål i Google Analytics
  • Integration med och uppföljning av Google Ads, Google Adsense, Google Search Console, Sociala medier, Nyhetsbrev och andra trafikkällor
  • Hur man använder avancerade segment
  • Tillämpad mätning, mätning av händelser/funktioner som inte är standard i Google Analytics

Läs mer Se våra utbildningstillfällen

Vi har anpassat våra utbildningar efter nuvarande situation. Välj själv om du vill delta på plats eller digitalt.

ALLA VÅRA KURSER I
GOOGLE ANALYTICS

Läs mer

SIBYLLEGATAN 49
STOCKHOLM

Har du några frågor?

KONTAKTA OSS