DNB Eiendom

Norges största fastighetsmäkleri


DNB Eiendom är Norges största fastighetsmäklare med 120 fastighetskontor över hela landet och en marknadsandel på över 20 procent. DNB Eiendoms mål är att tillhandahålla den bästa marknadsföringen vid försäljning av bostäder och att presentera objekt där målgruppen aktivt letar efter sina drömbostäder.

Avantime har vært en av våre viktigste leverandører de seneste årene og sterkt bidratt til at DNB Eiendom i dag er best på markedsføring i digitale og sosiale medier i vår bransje, säger Christoffer Hveem, Produkt og utviklingsansvarlig, Forretningsutvikling på DNB Eiendom.

Avantime har varit digital partner till DNB Eiendom sedan 2007 och arbetar sedan dess aktivt med att öka och förbättra DNB Eiendoms digitala närvaro, identifiera källor som leder till leads och att positionera dem på en konkurrensutsatt marknad. Därför är vi oerhört stolta över de många nomineringar och priser DNB Eiendom har vunnit i Norge för sin digitala synlighet:

  • Utsedd till Norges bästa webbplats 2013 av Farmandprisen.
  • Utsedd till bästa hemsida, NEF, 2012
  • Farmandprisen 2:a onoterade företag 2012
  • Nominerad till bästa egenprofilering för appen Finn Din Bolig, NEF, 2011
  • Nominerad för bästa hemsida, NEF, 2011
  • Farmandprisen 1:a onoterade företag 2011
  • Nominerad för bästa Facebooksida i Norge, Shortlist, 2010
  • Utsedd till bästa hemsida, NEF, 2009

Ett av flera projekt vi arbetat med för DNB Eiendom var att i början av 2011 uppdatera deras grafiska profil i och med en stor ombranding av DNB Bank, där både namn och utseende skulle bytas ut och kommuniceras i samtliga kanaler, under samma tidpunkt. Projektets omfång innebar designförändring på en mängd olika sidtyper, facebooksidor och i DNB Eiendoms appar för iPhone och Android. Lanseringen av den nya profilen gjordes simultant med banken över samtliga digitala kanaler den 11/11/11 klockan 11:11 och kommunicerades på så vis ut till en stor målgrupp, under samma tidpunkt.

Efter nylanseringen av webbplatsen har Avantime fortsatt det kontinuerliga arbetet med att hjälpa DNB Eiendom att generera leads till både mäklare och bank. Avantime arbetar ständigt med att skapa kampanjer och identifiera samt utöka de källor som leder till flest leads både till mäklare och bank.

Besök
När 2011
Om kunden DNB Eiendom är Norges största fastighetsmäklare med en marknadsandel på över 17 procent (2012). DNB Eiendom har 120 fastighetskontor som finns utspridda över hela Norge från Nordkap till Lindesnes. DNB Eiendoms mål är att tillhandahålla den bästa marknadsföringen av bostäder.
Använder sig av EPiServer CMS Wordpress