Inphiz — AI utanför kontorsmiljö

Ökad produktivitet

Bättre samarbeten

Framtidssäkrat

Digitizing non-desk workers

Inphiz

AI utanför kontorsmiljö

Avantime har implementerat vår egen AI-applikation INSAI och optimerat den för att digitalisera arbetskrafter utanför kontorsmiljö. Digitalizing non-desk workers betyder att Inphiz fokuserar på att digitalisera branscher där en stor del av arbetsstyrkan i en organisation inte jobbar på kontor, inom t.ex. miljöhantering, transport och logistik, järnväg men också till tjänstemän.

I grunden handlar Inphiz satsning om att möta de specifika utmaningarna för branscher där en betydande del av arbetskraften inte befinner sig på kontoret. Utmaningen låg i att övervinna kommunikationsbarriärer och underlätta följsamheten till lagar och regler på ett effektivt sätt. Från miljöhantering till transport och logistik är det en nyckel kring att skapa en digital transformation som överbrygger kommunikationsgapet och ger stöd för att följa lagar, regler och rutiner på ett smidigt sätt.

Målet var att skapa ett verktyg om att skapa ökat samspel och smidigare kommunikation mellan medarbetare och chefer. Genom att erbjuda en AI-driven plattform strävade de efter att ge företag möjligheten att följa lagar och regler på ett tryggt sätt samtidigt som arbetsprocesserna effektiviseras.

Vår lösning, INSAI, spelade en avgörande roll i att realisera Inphiz’s mål. Genom att använda INSAI som AI-plattform kan Inphiz skapa tjänster som snabbt och exakt extraherar relevant information. Genom att implementera INSAI kunde Inphiz skapa skräddarsydda tjänster som effektivt hanterade data och möjliggjorde en smidig övergång till en digital arbetsmiljö för icke-kontorsbaserade team.

 

” Vi är supernöjda med INSAIs AI-tjänst, den har  överträffat våra förväntningar och befäst sin plats i Inphiz appen som en oumbärlig resurs för våra kunder som kopplat på sin data”

– Zebastian Berg, CTO & Partner

Galleri

Fler case

Se alla case
Se caset

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

+++ Samarbeta med oss

Kontakta oss

Samarbeta med oss!