Skip links

TJÄNSTER

Mot en ny framtid

Tillsammans med dig gör vi ditt företag redo för framtiden. Läs mer om vårt erbjudande inom fyra tjänsteområden.

Digital Sales B2B

Med Avantimes tjänst Digital Sales B2B kan vi tillhandahålla färdiga ekosystem med verktyg som samverkar med varandra för att skapa en sömlös upplevelse för både kunden och säljorganisationen. Grundtanken är att vi låter automatiserade system vaska fram varma leads som säljorganisationen kan arbeta vidare på.

Digital Sales B2C

Hur skapar vi en digital närvaro i världsklass som engagerar era nuvarande kunder och nya besökare att köpa era produkter/tjänster? Avantime specialiserar sig på digital kommunikation och försäljning för B2C företag verksamma utanför detaljhandeln.

Digital Integration

Oavsett er digitala transformation kommer det att innebära att implementera någon teknisk lösning. Avantimes tjänst Digital Integration är olika alternativ inom teknik och utveckling för att skapa, förändra och integrera er digitala lösning.

Digital Workplace

Aldrig någonsin har den digitala arbetsplatsen varit lika tydlig i strålkastarljuset som den är nu. De organisationer som blir bäst på att kunna fortsätta producera och utveckla sina varor och tjänster oberoende av vart medarbetarna befinner sig kommer ha bäst förutsättningar att slå konkurrenterna.