Om oss

Avantime är en digitalbyrå med experter som alla brinner för genuina insikter. Vi hittar balansen mellan data, utveckling, kreativitet och affären för att skapa upplevelser som ger verklig effekt och bygger varumärke på lång sikt. Vi förvandlar insikter och innovation till verklig tillväxt!

Digitalbyrå med fyra team

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys.

Creative & Design

I team Creative är vi experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi är ett gäng kreatörer med bred kompetens inom bland annat designkoncept, UX, UI, branding, kommunikationskoncept och visuell design.

Development & Tech

I team Development skapar vi lösningar med de senaste teknikerna, alltid med framtidstänk och kundens behov som högsta prio. Vi som jobbar här brinner för teknik.

Vår historia

Avantime har funnits på marknaden sedan 2003 och varit en av pusselbitarna i den digitala utvecklingen i Sverige. Vi är 32 medarbetare fördelade över 3 egna kontor i Stockholm, Örebro och Luleå.

Grundat 2003
Omsättning 35 MSEK

Vi som jobbar på Avantime

Gruppbild Palma

Livet på Avantime

Avantime består av en skön mix av tjejer och killar, yngre och äldre, med det gemensamma att vi strävar efter kreativ höjd, bra resultat, trevliga samarbeten och inte minst att ha kul tillsammans.

Vi finns på tre kontor

Stockholm

Sibyllegatan 49 114 42 Stockholm

Örebro

Storgatan 20 703 61 Örebro

Luleå

Varvsgatan 49 972 33 Luleå

Avantime online

Följ oss i våra sociala medier för att få en inblick i vår vardag!

Vill du bli en av oss?

Vi är ett trevligt gäng som älskar både memes och målkonvertering. Okej, vissa av oss det ena mer än det andra. Oavsett vad vi gör på kontoret på dagarna, brinner vi alla för att skapa kvalitativa digitala lösningar. Du också? Kika nedan om vi har en tjänst som passar dig, eller skicka en spontanansökan!

Avantime partners

Vi samarbetar med flera branschledande företag för att kunna förse våra kunder med så bra digitala lösningar som möjligt och säkerställa att de maximerar nyttan av våra tjänster.

Umbraco

Umbraco är ett open source-CMS system baserat på Microsofts .NET-miljö och är ett av de snabbast växande CMS systemen globalt. Det är användarvänligt, flexibelt och används i drygt en halv miljon webblösningar runtom i världen.

Optimizely

Optimizely (tidigare EpiServer) kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa organisationer att skapa unika digitala upplevelser för sina kunder med mätbara affärsresultat.

Google

Som certifierad Google Partner kan vi hjälpa dig att skapa och optimera annonser som visas i Google Sök. Vi kan också ge råd om sökordsstrategier och budgetplanering.

DevRain

DevRain är ett teknikbolag med specialisering inom artificiell intelligens, maskininlärning, datavetenskap, molnteknologi och apputveckling.

Inphiz

Inphiz är en digital transformation power platform som transformerar anställdas upplevelse på arbetsplatsen genom att leverera den första någonsin enhetliga O365-upplevelsen.

Pipedrive

CRM-systemet Pipedrive är en säljplattform som är ämnat att hjälpa säljare att få en visuell överblick över deras pipeline, få automatiska uppföljningar och spåra e-postmeddelandes resultat.

microsoft gold partner

Microsoft

Microsoft Partner Network erbjuder resurser, program och verktyg som hjälper partner att maximera dessa möjligheter och ge verkliga effekter till kunderna.

Rule

Rule är en kommunikations-plattformar inom avancerad digital kommunikation och distribution genom hela kundresan. Rule möjliggör segmenterad, personaliserad, automatiserad och datadriven kommunikation.

Storykit

Med Storykit skapar du video content helt själv. Storykits Video verktyg för företag är lätt att lära sig, för att alla enkelt ska kunna skapa videomaterial själva.

Teamtailor

Teamtailor är plattformen för rekrytering och marknadsföring som är gjord för alla typer av företag. Med moderna funktioner som är optimerade för dig och dina kandidater, kommer ni få allt ni behöver för att rekrytera framgångsrikt.

Triggerbee

Triggerbee är en marketing automation-lösning som hjälper dig att engagera, konvertera och kommunicera med dina kunder baserat på deras digitala behov.

Sitevision

Sitevision är ett av Sveriges mest enkla och omtyckta CMS för webbplatser och intranät. Skapa digitala lösningar som engagerar och konverterar din målgrupp. Och som gör det på ett användarvänligt, säkert och tillgängligt sätt.