En fullservicebyrå med passion för framtiden

Vi är Avantime Group, en digital partner som brinner för digital utveckling och att hjälpa våra kunder att bli redo för framtiden! Detta gör vi genom att matcha den allra senaste tekniken med affärstrender och kundbehov.

Fullservice byrå med fyra team

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys.

Creative & Design

I team Creative är vi experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi är ett gäng kreatörer med bred kompetens inom bland annat designkoncept, UX, UI, branding, kommunikationskoncept och visuell design.

Development & Tech

I team Development skapar vi lösningar med de senaste teknikerna, alltid med framtidstänk och kundens behov som högsta prio. Vi som jobbar här brinner för teknik.

Vår historia

Avantime har funnits på marknaden sedan 2003 och varit en av pusselbitarna i den digitala utvecklingen i Sverige. Vi är 32 medarbetare fördelade över 3 egna kontor i Stockholm, Örebro och Luleå.

Grundat 2003
Omsättning 35 MSEK

Vi som jobbar på Avantime

Gruppbild Palma

Livet på Avantime

Avantime består av en skön mix av tjejer och killar, yngre och äldre, med det gemensamma att vi strävar efter kreativ höjd, bra resultat, trevliga samarbeten och inte minst att ha kul tillsammans.

Vi finns på tre kontor

Stockholm

Sibyllegatan 49 114 42 Stockholm

Örebro

Storgatan 20 703 61 Örebro

Luleå

Varvsgatan 49 972 33 Luleå

Avantime online

Följ oss i våra sociala medier för att få en inblick i vår vardag!

Vill du bli en av oss?

Vi är ett trevligt gäng som älskar både memes och målkonvertering. Okej, vissa av oss det ena mer än det andra. Oavsett vad vi gör på kontoret på dagarna, brinner vi alla för att skapa kvalitativa digitala lösningar. Du också? Kika nedan om vi har en tjänst som passar dig, eller skicka en spontanansökan!

Senaste nytt