Utbildning

Vi utbildar dig

Du kanske vill bli bättre på optimering och webbanalys, förstå hur algoritmer påverkar eller veta hur du kan använda Google Analytics? Då har du kommit rätt! Vi kan lära dig allt vi kan för att driva effektivitet och affären utifrån din digitala närvaro.

Vi har anpassar kontinuerligt våra utbildningar efter de rådande digitala trenderna och anpassar dem även utifrån dina behov. Välj själv om du vill delta på plats eller digitalt.

Google analytics

01

Grundkurs i Google Analytics

Lär er allt från hur era besökare beter sig på er hemsida, att analysera i Google Analytics 4 samt hur ni får er verksamhet att växa.

Läs mer om utbildningen

Meta Business Manager

Webbanalys och statistik

03

Webbanalys och statistik

Lär dig allt från att identifiera nyckeltal och att mäta dessa, att mäta och optimera digitala kampanjer, hur du använder statistiken för SEO.

Läs mer om utbildningen

Google looker studio

04

Google looker studio

Lär dig allt om hur du enkelt kan visualisera din data i Google Looker Studio. Hands- on övningar av erfaren instruktör.

Läs mer om utbildningen

Feedback

Recensioner

Ord från våra deltagare

Genom åren har vi haft över 500 nöjda deltagare på olika kurser hos oss.

Grundkurs i google analytics

Tack för en bra och väldigt intressant kurs!

Tack för en bra och väldigt intressant kurs! Mycket bra och givande utbildning. Bra dynamik i kursgruppen gav extra insikter. Tack även för omfattande utskick med bilagor. Ska studeras i vederbörlig ordning för repetition/fördjupning. Jag ska börja jobba mer med Analytics nu, sätta upp mål och tag manager, sen ska jag helt klart ta fortsättningskursen.

– Anders

Fortsättningskurs Google Analytics

Tack det var en jättebra utbildning!

Tack det var en jättebra utbildning! Jag lärde mig massor och fick till och med tänka till lite kring det jag kunde innan. Dina komihåg kring huvudrubrikerna var bra, så snart lär jag väl hitta direkt utan att behöva leta runt så mycket. Fortsättningskurs låter också bra, men lite längre fram. Nu ska jag testa mina kunskaper och är tacksam för support om/när det behövs. Dina dokument kommer vara ett stort stöd.

– Maria

Grundkurs i Google analytics

Tusen tack för kursen!

Tusen tack för kursen! Den överträffade verkligen mina förväntningar och gav mig en massa nya kunskaper och en sådan energikick att sätta igång och förbättra det du tipsade om. Och kul att du inte tyckte att jag frågade för mycket. Kände mig lite skyldig där men det är ju så intressant och man vill ju lära sig så mycket som möjligt.

– Paulina

Därför ska du

Vi är experter inom Performance Marketing

Alla våra kurser leds av vårt Performance-team, ett gäng experter som brinner för statistik, optimering och digital marknadsföring.

Vi är flexibla och anpassningsbara

Vi har utbildningar som passar alla behov. Vi kan kombinera ihop kursmoment som anpassas efter din organisations behov och data så att du som deltagare får ut mest möjliga av utbildningen.

Vi har över 500 nöjda kursdeltagare

Vi har fått fantastiskt fina recensioner av tidigare kursdeltagare som gärna kommer tillbaka och går fler kurser hos oss.

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

+++ Kontakta oss

Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer