Skip links

Don’t be a stranger

KONTAKTA OSS

Stockholm
Sibyllegatan 49
114 42 Stockholm

Luleå
Köpmangatan 36 B
972 33 Luleå

Örebro
Gamla gatan 7
703 61 Örebro

Kyiv
B. Khmel’nyts’koho St, 42
Kyiv 02000

Thomas Lindvall

Thomas Lindvall

CEO

Thomas är kapten över Avantime sedan 1:a januari 2019 och kommer närmast från rollen som leveranschef för Swish 2016-2018. Thomas har tidigare haft ledande befattningar inom Apegroup, Icon Medialab, Volkswagen, Cloud Nine och 24HR. Thomas har arbetat bl. a. med Byggmax, Viking Line, Strömma Kanalbolaget, Visit Sweden, Ericsson och Regeringskansliet och har en passion för produktioner som berör betalningar, e-handel, rese och turism och bilbranschen.
Christoffer Berglund

Christoffer Berglund

Head of Sales

Christoffer anslöt sig till Avantime hösten 2015 som junior projektledare och har sedan dess haft flera ledande befattningar. Primärt har arbetet kretsat kring projektledning, affärsutveckling och förändringsledning, ofta kopplat till den digitala arbetsplatsen och apputveckling. Christoffer är utbildad ekonom och systemvetare och har tidigare arbetat på bolag som ÅF och Microsoft.
Pino Catania

Pino Catania

CTO

Pino är CTO och Head of Development and Design på Avantime sedan april 2019 och kommer närmast från Hoist Finance. Pino har tidigare haft ledande befattningar inom Apegroup, Tele2, Hoist Finance och Cloud Nine. Pino har bland annat lett teamet som levererade Sverige’s bästa e-handel 2012 till Byggmax.

Claes Börtemark

Head of PMO

Claes är Head of PMO och leder teamet kring projekt och leverans på Avantime. Han kommer närmast från Amadeus. Claes har jobbat med produktutveckling, projektledning och affärsutveckling bland annat inom media, telekom och resebranschen, både som konsult och beställare. Claes gillar att jobba i team för att göra saker bättre och effektivare.

Erik Nettelbrandt

Head of Marketing

Erik är en av grundarna och partner på Avantime Group AB. Idag leder Erik Avantimes team med digitala marknadsförare och webbanalytiker.
När Erik arbetar med uppdrag hos kund är det primärt som seniorkonsult inom webbanalys, SEO och digital marknadsföring. Han har också djup erfarenhet av olika webbpubliceringsplattformar som Episerver, SharePoint, WordPress samt apputveckling.