Skip links

Inphiz-Mobilt-Intranät

Inphiz är den nya generationens digitala arbetsplats där ni som företag kommer närmare era medarbetare. Det mobila ramverket som utvecklats för Iphone och Android är ett beprövat funktionsramverk och gränssnitt som möjliggör kommunikation, samarbete och transparens för enterprise-företag.

Människor plockar idag upp sina mobiler i snitt 270 gånger per dag. Både privat och för arbete. Inphiz hjälper er som företag att finnas där med er kommunikation, budskap och verksamhetsnytta så många gånger som möjligt när denna interaktion med mobiltelefon sker.

Skapa engagemang & effektivitet inom organisationen

Genom att flytta ut internkommunikationen, företagsnyheterna, tillgång till arbetsrum, intern jobb-market, det sociala flödet och andra verksamhetskritiska funktioner har Inphiz tillsammans med sina uppdragsgivare uppnått en mätbar effekt i engagemang och effektivitet hos medarbetarna.

Behåll era system och investeringar

Inphiz tillåter er att fortsätta använda era nuvarande system och plattform. Applikationerna är en förlängning av er nuvarande lösning med färdiga integrationer mot etablerade CMS och sociala motorer. Därmed kan ni som företag behålla era nuvarande investeringar och plattformar utan att göra ett stort responsivt mobilprojekt mot olika system.

Färdiga integrationer:  

  • EPiServer
  • Umbraco
  • WordPress/Buddypress
  • SharePoint (2013, 2016, Online)
  • SharePoint Social
  • IBM Connections
  • Flera kan göras på förfrågan

Utveckla inte unika gränssnitt och produkter

Inphiz är en SAAS-tjänst med inkluderad support av ramverk och gränssnitt. Produkten används idag redan av flera av Avantimes uppdragsgivare och tjänsten stödjer därmed förvaltning av en gemensam kodbas. Det innebär att ni som kund får en kostnadseffektiv förvaltning, beprövat gränssnitt, testad kod och ett nätverk av andra kunder att dela erfarenhet och idéer med. Detta tillåter er som kund att lägga budget på kundspecifika lösningar och integrationer mot stödsystem istället för att använda budget till generiska mönster.

Vill ni prata mobilt?

Vill ni ha en demonstration eller bara träffas på ett förutsättningslöst möte och diskutera hur ni kommer möta den mobila medarbetaren.
Inlägget finns också på: Engelska