INSAI
Utnyttja kraften i din data

Optimera ditt arbetsflöde, förbättra användarupplevelsen och fördjupa din förståelse för data – allt med hjälp av INSAI. Upplev kraften av enkelhet och effektivitet i en heltäckande lösning!

Släpp lös kraften

Din unika kraftkälla med AI

Upptäck INSAI – din inkörsport till sömlös och kraftfull AI-hjälp! Med vår specialbyggda AI-applikation INSAI kan du enkelt omvandla dina data och dokument för att främja förståelse, kunskap och insikter.

Föreställ dig all din investerade kunskap sammanställd i en användarvänlig chatt som når rätt person vid rätt tidpunkt inom din organisation.

Enkel kontroll av data, ingen kodning behövs

Vår användarvänliga modell, som bygger på textdata, ger dig kontroll genom en enkel inloggning online – ingen kodning behövs. Ladda upp olika dataformat som PDF-filer och textfiler och använd INSAI för att anpassa tillgängligheten efter dina önskemål. Vårt gränssnitt är till och med mer användarvänligt än vanliga CMS- och webbplatsverktyg.

Nu till slutanvändarna: Föreställ dig INSAI som din kunniga digitala partner – alltid redo att förenkla och förbättra dina förfrågningar. Navigera i ett naturligt språkgränssnitt för att få översatta svar på det språk du föredrar. Med INSAI möter kontroll enkelhet och sofistikering, vilket förvandlar din interaktion till en sömlös upplevelse.

Enkel integration, maximal effekt

Integrera INSAI enkelt med era befintliga digitala miljöer. Med möjligheten att snabbt konfigurera slutanvändarapplikationer på olika plattformar – som appar, MS Teams, intranät och webbplatser – ger INSAI dig möjlighet att maximera fördelarna med din data med hjälp av artificiell intelligens utan komplicerade konfigurationer.

Dina data förblir privat

Vi anser att användningen av AI ska vara kraftfull, värdedriven och, viktigast av allt, ansvarsfull. Det är därför vi har utformat vår plattform med användarvänlighet och integritet som högsta prioritet.

INSAI drivs i molnet. Varje organisation behåller kontrollen över sin privata data och sitt lagringsutrymme. Det innebär att INSAI aldrig delar din data för extern träning och utvärdering av AI-modeller. Vår applikation bygger på en generisk struktur som är utformad för att förstå mönster, inte innehåll. Din data, din AI: under din kontroll.

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

+++ Varför INSAI?

Upplev fördelarna med INSAI

Ökad produktivitet

Öka produktiviteten när information delas sömlöst i användarvänliga kanaler.

Effektivt beslutsstöd

Få ett effektivt beslutsstöd genom en tydlig översikt som underlättar snabba slutsatser.

Kortare ledtider och beslutsprocesser

Effektivisera ledtider och beslutsprocesser genom att se till att rätt information når rätt person vid rätt tidpunkt.

Förbättrade samarbeten

Skapa bättre samarbeten genom att minimera silos i organisationen och underlätta sömlös kommunikation.

Framtidssäkrad

Upprätta datastruktur och optimera framtida datainsamling för att säkerställa beredskap för vad som väntar.

Teknisk översikt

INSAI Kapacitetplan

Detta är en teknisk översikt över INSAI – AI as a Service och dess plattformsfunktioner.
INSAI körs i Azure Cloud, region Sverige. Data som lagras av plattformsanvändare används aldrig för att träna modeller, eftersom modellerna är baserade på generativ AI och konfigurationsbaser.

INSAI Assistant

01

INSAI Assistant

 

Assistenten använder Azure AI Search för relevansbedömning samt Azure OpenAI som en prompt-modell. Varje dokument som laddas upp delas upp i bitar för att öka träffsäkerheten i relevansbedömningen för kompletteringsmodellen.
Varje dokument har möjlighet att ställa in egenskapen Access List, vilket innebär att varje begäran med en accesslista endast får bitar från dokument med den matchade åtkomsten. Detta är helt och hållet kundens ansvar, eftersom INSAI inte vet – och inte bör veta – var ditt företags åtkomstlistor hanteras för användare.

INSAI Vision Knowledge

02

INSAI Vision Knowledge

 

Denna funktion är relaterad till bilder och bilddata. Image Keyword Extractor ger användaren de mest relevanta nyckelorden som beskrivs med text för en specifik bild. Kärnfunktionen är att använda denna funktion för att extrahera eller förbättra en bild med beskrivna textdata som är begripliga för människor.
En annan funktion är möjligheten att söka efter bilder, via bilder – med hjälp av dess vektoriserade data.

INSAI Document Analyzer

03

INSAI Document Analyzer

 

Dokumentanalysatorn är en NER-taggfunktion som med förkonfigurerade modeller kan analysera en specifik dokumenttyps struktur och innehåll för att poängsätta det baserat på en allmän förväntan på det innehållet. Detta kan användas för att säkerställa att ett policydokument av typ X innehåller Y.

INSAI Data Visualizer

04

INSAI Data Visualizer

 

Kärnkonceptet i INSAI Data Visualizer är att analysera statistikbaserade data för att generera en sammanfattad översikt med slutsatser om viktiga nyckelpunkter.

Transformera.innovation.insai

Artificiell Intelligens möter enkelhet

 

Som en Azure-baserad lösning inom den svenska regionen säkerställer INSAI hög skalbarhet och prestanda. Oavsett om du hanterar ett litet projekt eller driver applikationer på företagsnivå, skalar vår plattform sömlöst för att möta dina krav och ger konsekvent och pålitlig AI-prestanda.

Säkerställande av dataskydd

INSAI utnyttjar styrkan i generativ AI och ser till att modellerna utvecklas dynamiskt utan att äventyra användarnas dataintegritet. Våra modeller lär sig från olika datamängder utan att någonsin använda din specifika data, vilket bevarar sekretessen för din information.

Enkelhet utan kodning

INSAI är en kodfri plattform som gör det möjligt för användare att enkelt konfigurera och distribuera AI-tjänster. Vårt intuitiva gränssnitt ger dig möjlighet att forma AI-tjänster utan behov av omfattande programmeringskunskaper.

API-Centrerad Approach

Integrationen är sömlös med INSAI. Vår plattform är API-centrerad, så att du enkelt kan ansluta och integrera AI-tjänster i dina befintliga applikationer och arbetsflöden. Från webb- och mobilapplikationer till företagssystem – INSAI anpassar sig till dina behov och säkerställer en friktionsfri integrationsupplevelse.

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

+++ boka demo

Vill du veta mer?

Boka demo

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kommer en av våra AI-experter att kontakta dig för att boka en demo!