Bli en av oss

På Avantime får du möjligheten att arbeta med fantastiska kunder, de senaste teknikerna och sätta din kreativitet på sin absoluta spets. Vi ger dig vägledning och de verktyg du behöver för att utvecklas och lyckas tillsammans med oss!

Vårt mål är att tillhandahålla branschens bästa arbetsplats

– Ständig utveckling Varje avdelning på Avantime har en egen affärsplan med en tydlig strategi över vilket område som skall behärskas. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs när vi skall åstadkomma fantastiska resultat med våra kunder. Tillsammans med din chef har du en tydlig plan över vad som är din utmaning i din karriär.

– Fredagsföreläsningar På fredagar samlas vi för att ta del av en spännande föreläsning inom ett relaterat område mot framtiden. Turordningen alternerar mellan avdelningarna vilket ger ett brett spektrum av infallsvinklar och aha upplevelser.

– Årlig företagsresa Med koppling till våra framgångar genomför vi årligen en gemensam resa.

– Friskvård Vi värnar om friska medarbetare. Därför har vi hela 5000 kronor i friskvårdsbidrag. Varannan vecka genomför även varje kontor en gemensam hälso aktivitet.

Nyfiken på våra lediga jobb?

Vår kollega berättar

Pernilla Mårtensson

UX Designer, Avantime

“Det känns fantastiskt kul att ha hamnat hos en arbetsgivare som verkligen bryr sig om mig som resurs och uppmuntrar till kompetensutveckling, gemenskap och flexibilitet. Jag ser fram emot att få växa inom rollen som UX-designer hos Avantime.”

Avantime Online

Följ oss i våra sociala medier för att få en inblick i vår vardag!