Skip links

VÅRA TEAM

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys i flera olika system och plattformar.
Cases och Referenser - Avantime

Creative & Design

Team Creative är experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi ser till att er digitala närvaro blir så attraktiv och effektiv som möjligt för er målgrupp och vägleder er i designfrågor hela vägen från planering till utveckling. Med fokus på användarna tar vi fram kreativa och användarvänliga system samt modern och effektiv design.

Development

På Avantime Development skapar vi skalbara lösningar med den senaste tekniken, alltid med framtidstänk och kundens behov som högsta prio. Teknik, plattform och ramverk väljer vi alltid efter kundens och slutanvändarnas behov, på ett modulärt sätt som gör det möjligt att bygga framtidssäkra lösningar som inte kräver stora förändringar i lösningens kodbas. Med Artificiell Intelligens-baserade tjänster som cognitive services, natural language processing, machine learning, deep learning, chatbots och advanced analytics kan vi förädla dina beslutsfattnings- och affärsprocesser. Vi är technology agnostic, vilket betyder att vi kan utveckla i .NET, SharePoint, C#, Xamarin lika väl som iOS eller Android native, i EPIServer lika väl som WordPress och full-stack med ett öga på att designen ska vara funktionell och samtidigt estetisk.

Support

Vi tar vidareutvecklingen av din digitala lösning till nästa nivå. Genom upprättade rutiner för övervakning, felhantering och felsökning monitorerar vi i dagsläget över 50 lösningar i norden. En ständigt närvarande produktionsledning finns som stöd för den löpande vidareutvecklingen av lösningen.