Skip links

VÅRA TEAM

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys i flera olika system och plattformar.
Cases och Referenser - Avantime

Creative & Design

Team Creative är experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi ser till att er digitala närvaro blir så attraktiv och effektiv som möjligt för er målgrupp och vägleder er i designfrågor hela vägen från planering till utveckling. Med fokus på användarna tar vi fram kreativa och användarvänliga system samt modern och effektiv design.

Development & Technology

På Development & Technology skapar vi skalbara lösningar med de senaste teknikerna, byggda för att möta framtidens krav.

Vi väljer alltid teknik, plattform och ramverk utefter ert och er slutanvändares behov, på en modulär bas som gör det möjligt att bygga framtidssäkra lösningar som inte kräver stora förändringar i implementationen.

Vi har en agnostisk syn på tekniken, vilket betyder att vi kan bygga lösningar baserade på .NET, PHP, JavaScript/TypeScript (React, Angular och Vue), Blazor, SharePoint eller appar i Xamarin.Forms. Vi har koll på olika CMS som EPiServer, Umbraco, WordPress lika väl som Node.js headless som Contentful och Strapi. Tack vare ett nära samarbete med vårt designteam ser vi dessutom till att alla våra leveranser är funktionella, estetiska och WCAG-anpassade.

Support

Vi tar vidareutvecklingen av din digitala lösning till nästa nivå. Genom upprättade rutiner för övervakning, felhantering och felsökning monitorerar vi i dagsläget över 50 lösningar i norden. En ständigt närvarande produktionsledning finns som stöd för den löpande vidareutvecklingen av lösningen.