Skip links

Våra
tjänster

Support

Vi tar vidareutvecklingen av din digitala lösning till nästa nivå. Genom upprättade rutiner för övervakning, felhantering och felsökning monitorerar vi i dagsläget över 50 lösningar i norden. En ständigt närvarande produktionsledning finns som stöd för den löpande vidareutvecklingen av lösningen.

Analys

Vi levererar strategisk och taktisk onlinemarknadsföring.
Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys i flera olika system och plattformar.

Projekt

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, utveckling, marketing och kundens egna interna projekt.

Förstudie

Team Delta arbetar med välpaketerade förstudier. Vi kartlägger kundens processer och flöden och identifierar värdeskapande aktiviteter för att maximera nyttan av kundens resurser. Delta arbetar i korta uppdrag, från en enstaka workshop upp till två, tre veckor med arbetsplatsbesök och intervjuer.