Facebook Ads Byrå

Avantimes Facebook Ads experter hjälper dig

Avantime är en ledande Facebook Ads byrå. Våra konsulter är baserade i Stockholm, men jobbar med kunder i hela Norden. Avantime har förutom kontor i Stockholm, även team i Örebro och Luleå. Vi hjälper företag växa med rätt Facebook-annonsering.

social media icons

Vad gör en Facebook Ads byrå?

En Facebook Ads byrå hjälper uppdragsgivaren med hantverket i Facebook business manager. På samma sätt som det är bra att få hjälp av en certifierad tekniker när man behöver hjälp med sin bil, så hjälper vi våra kunder med allt “under huven” arbete i Facebook Ads.

För många kunder gör vi “allt”, men i flera fall delar vi på arbetet och där agerar våra certifierade Facebook Ads konsulter mer som rådgivare, utbildare och inspiratörer. Vi är flexibla och anspråkslösa. Vi fokuserar alltid på resultat och arbetar datadrivet.

Varför ska man anlita en Facebook Ads byrå?

Annonsering via sociala medier och Facebook Ads är en bra “upper funnel” kanal, men vi arbetar också med konverteringsinriktade kampanjer där kunderna är nära köpbeslutet.

Våra Facebook & Instagram konsulter har lång erfarenhet och har starka resultat med sig när vi arbetar med kampanjer.

Avantime är experter på annonsering via Facebook Ads och hjälper dig att öka lönsamheten. Vi sitter dagligen med optimering, konfiguration och struktur i Facebook Ads-kontot.

Vi kan även hjälpa till med Facebook Ads Audit, där vi gör en fullständig genomgång av ert Facebook Ads-konto, både avseende annonsprestation, men även säkerhet och hantering av dina kunders personuppgifter för att säkerställa att alla lagar kring det efterlevs.

Hur viktigt är det att optimera ditt Facebook Business konto?

Dåligt genomförd Facebook-annonsering leder till dyra klick, låg konvertering och negativ ROI. Väl genomförd Facebook-annonsering ger nya kunder och positiv ROI.
Avantimes SMM-experter optimerar dina annonser så att din försäljning ökar och ditt företag växer!

Facebook Ads byrå Stockholm

Vår Facebook Ads byrå arbetar med uppdragsgivare i hela Norden. Vi är baserade på Sibyllegatan i centrala Stockholm, nära Östermalmstorg (hitta hit) och gör oftast digitala kampanjer i Sverige, Norge, Danmark och Finland, men vi hanterar kampanjer med inriktning mot andra marknader också. Förutom Stockholm så har vi kontor i både Örebro och Luleå.

Via Facebook Ads skapar, optimerar och underhåller vi kampanjer. Tillsammans med våra kunder och flera års erfarenhet så skräddarsyr vi kampanjen till att uppfylla kundens mål.

Mer om Facebook Ads

Med Facebooks annonssystem kan du marknadsföra ditt företag samt dina produkter och tjänster, och det finns en mängd olika varianter av annonsformat.
Det vanligaste formatet har tidigare varit det innehållande en liten bild (110×80 pixlar), rubrik (25 tecken) samt beskrivande brödtext (135 tecken). Läs mer om de olika formaten här. Detta annonsformat visas i högerkolumnen inne i Facebooks webbgränssnitt, exempelvis inne på profilsidor. Men med tiden har Facebook utvecklats och det har även möjligheterna för Facebook-annonsering. På Facebook finns också bland annat så kallade ”sponsored stories” och ”promoted posts”.

Vill du utbilda dig inom sociala medier annonsering?

google laptop

Varför anlita Avantime som Facebook Ads byrå?

 • Alltid certifierade Facebook Ads-konsulter som hjälper dig.
 • Vi anpassar oss efter dina behov, budget och önskemål.
 • Inga fasta kostnader. Ingen provision.
 • Ingen uppsägningstid.
 • Löpande optimering och övervakning.
 • Full insyn i vad vi gör och varför.
 • Regelbundna avstämningar.

Facebook Ads Byrå

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter på Facebook Ads. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

coffee conversation

Få offert Facebook Ads

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi med en offert, eller hör av dig om du har frågor. Vi svarar så fort vi kan.


  Vi berättar gärna mer!

  Charlotte Nobel

  Head of Sales & Marketing

  charlotte.nobel@avantime.se +46 735 120 202

  Nathalie Sarenfält

  Performance Marketing Specialist & Web Analyst

  nathalie.sarenfalt@avantime.se