Avantime
din ledande appbyrå

Vi förvaltar er app efter dina behov!

Behöver ditt företag hjälp med utveckling och/eller förvaltning av er app? Våra apputvecklare och UX/UI-designers hjälper dig med allt från kravspecifikation och planering till lansering och underhåll.

Vi har stor kompetens inom både webbapplikationer och mobila applikationer, och hjälper dig att hitta den allra bästa lösningen för just din app.

Vi är experter på alla digitala plattformar och format, oavsett om det är webb eller app.

Avantime är en ledande appbyrå. Vi har kontor i Stockholm, Örebro och Luleå.

Om apputveckling

När de allra flesta tänker på en app tänker de oftast på en app i mobilen. Apputveckling är dock inte bara utveckling av mobila appar, utan även applikationer för webben.

Apputveckling går ut på att skapa, utveckla och underhålla program som antingen körs direkt i webbläsaren eller en mobil enhet.

Avantimes experter inom apputveckling tar er från idé till färdig app. Vi hjälper också till med att underhålla er befintliga app. Välj att få hjälp med hela eller delar av processen, ditt behov avgör.

 

Hur går processen till?

Inledande möte/uppstart

Vi börjar normalt med ett inledande möte där vi diskuterar era önskemål och syftet med appen, alltid med era behov som utgångspunkt. Vårt team agerar bollplank och diskuterar tekniska möjligheter för ert projekt.

 

Projektbeskrivning

Utifrån er kravspecifkation tar våra utvecklare fram en projektbeskrivning med en tidsram och kostnadsuppskattning för projektet som presenteras för dig som kund.

 

Prototyp

Avantimes experter bryter sedan ner hela projektet i alla dess mindre beståndsdelar, innan vi börjar utveckla en prototyp för att se att vi är på rätt väg.

Under hela processens gång håller vi naturligtvis en löpande dialog med dig som kund för att kunna anpassa och ändra i utvecklingen efter behov.

 

Beta-testning

En betaversion av appen tas fram och vi inleder den intensiva processen av testning av betaversionen för att arbeta bort eventuella buggar och säkerställa att appens funktionalitet motsvarar era förväntingar. Med hjälp av UX/UI-designers ser vi också till att appen har hög användarvänlighet och är enkel att använda.

 

Lansering och underhåll

Efter testperioden får du godkänna appen, och den är därefter redo för lansering! Våra apputvecklare hjälper dig med underhåll och uppdateringar löpande vid behov så att din app alltid är uppdaterad, modern och bibehåller en hög funktionalitet.

Multi-plattform eller webbapp?

Multi-platform app

En app som utvecklats för att fungera över flera operativsystem.

Webbapp/Progressive Web App (PWA)

En webbapp är byggd med HTML och JavaScript och nås via enhetens webbläsare.

I en webbapp jämfört med en webbsida stannar man kvar i samma “skärm/sida” istället för att ladda nya sidor varje gång man vill komma åt en ny funktion.

 

På Avantime hjälper vi dig att välja rätt typ av app utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Våra verktyg

Avantimes apputvecklare har bred kompetens i de flesta moderna utvecklingsverktyg och utvecklingstekniker på marknaden. Vi håller oss ständigt uppdaterade på förändringar och nyheter i branschen, och du kan därför känna dig trygg med att våra utvecklare alltid har tillgång till det senaste inom apputveckling.

Några av verktygen vi använder idag:

 

Vill du utbilda dig inom digital marknadsföring?

Exempel på tjänster som vår appbyrå levererar

Avantime – Din ledande appbyrå

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter inom apputveckling. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

coffee conversation

Få kostnadsfri offert

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi med en offert, eller hör av dig om du har frågor. Vi svarar så fort vi kan.