YouTube Ads Byrå

Avantimes YouTube Ads experter hjälper dig

YouTube-annonsering via YouTube Ads och Google Ads erbjuder företag och organisationer en samlad marknadsplats med miljontals människor världen över,  men även unika möjligheter att nå användare som är intresserade av just er verksamhet, era tjänster och produkter.

Genom att optimera själva videofilmerna kan man även plocka viktiga ”placeringar” och synlighet i sökmotorernas sökresultat. Kopplingen video och sökmotoroptimering är ett naturligt inslag i all videoproduktion och videomarknadsföring som levereras från Avantime.

Google Ads – Välj annonsformat och målgrupp

Med YouTube-annonsering kan man välja mellan flera olika annonsformat och målgrupper för att sprida ert budskap. Det finns möjlighet att dela in målgruppen för varje enskild annons efter plats, demografi, vilka ämnen de är intresserade av och vilka fraser de söker efter. Detta gör att du kan välja allt mellan att ha en väldigt bred och generell målgrupp till en väldigt specifik och nischad, naturligtvis beroende på målet med kampanjen.

Att man kan välja att annonsen ska synas när en användare ser på en video inom ett visst ämne eller när när den söker efter en specifik fras innebär att ni har möjlighet att visa ert budskap precis i samma sekund som användaren letar efter det.

Dessutom kan man välja att visa samma videoannonser på andra hemsidor i Googles innehållsnätverk, med samma möjligheter till målgruppsanpassning. Du kan då även peka ut enskilda sidor utanför YouTube som du vill att din video ska finnas tillgänglig på.

Vill du lära dig mer om YouTube Analytics, YouTube Ads och annonsering via YouTube?

Boka en utbildning i YouTube Ads. Här lär du dig hur man praktiskt arbetar med annonsering i YouTube och tolkar statistiken i YouTube Analytics. Vid sidan av många demonstrationer gör du många hands-on övningar där vi går igenom ”hantverket” bakom framgångsrik YouTube annonsering.

YouTube Ads är ett av flera områden som du kan gå kurs hos Avantime. Se fler populära kurser inom digital marknadsföring.

Koppling till Google Ads

Att sätta upp annonsering på YouTube har förenklats under den senaste tiden och det är nu möjligt att skapa och optimera kampanjer via Google Ads gränssnitt. Förutom att användbarheten därmed förbättrats så innebär det även att man samlar alla marknadsföringsaktiviteter på Googles olika nätverk på ett och samma ställe.

Precis som sökordsmarknadsföringen och allt annat i Google Ads är det enkelt att sätta och få en överblick över budget, hur mycket man är villig att betala för en visning och den genomsnittliga kostnaden. På så sätt kan man redan på förhand se till att annonseringen aldrig blir en olönsam investering.

Många ser YouTube som ett socialt media och Avantime arbetar ofta med YouTube parallellt med annonsering i Facebook/Instagram och LinkedIn. Som sociala medier byrå arbetar Avantime med annonsering i flera olika sociala kanaler.

Avantime ledande Google Ads byrå som dagligen arbetar med YouTube Ads

Avantime är en ledande Google Ads byrå där YouTube annonsering är en naturligt inslag vid sidan om till exempel sökordsmarknadsföring i Google och Displaynätverket, bannerannonsering/displayannonsering via Google Display Network och Googles egna webbplattformar och appar.

 

Förutom Google arbetar vi även med annonsering via FacebooksLinkedIns och Bings plattformar.

Vill du utbilda dig inom sociala medier annonsering?

YouTube Ads

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter på YouTube Ads. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

coffee conversation

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.