Google Ads Byrå

Lönsam annonsering med Google Ads

Avantime är en ledande Google Ads byrå. Våra konsulter är baserade i Stockholm, men jobbar med kunder i hela Norden. Avantime har förutom kontor i Stockholm, även team i Örebro och Luleå. Vi hjälper företag växa med rätt Google-annonsering.

google ads statistik

Vad gör en Google Ads byrå?

Avantimes certifierade Google Ads-konsulter hjälper uppdragsgivaren med ”hantverket” i Google Ads. På samma sätt som det är bra att få hjälp av en certifierad tekniker eller expert när man behöver hjälp med sin bil, så hjälper vi våra kunder med allt “under huven”-arbete i Google Ads.

För många kunder gör vi “allt”, men i flera fall delar vi på arbetet och där agerar våra certifierade Google Ads-konsulter mer som rådgivare, utbildare och inspiratörer. Vi är flexibla och anspråkslösa. Vi fokuserar alltid på resultat och arbetar datadrivet.

Varför ska man anlita en Google Adwords byrå?

Sökmotorannonsering via Google Ads är en utmärkt “lower funnel conversion”-kanal, en så kallad LOFU-kanal. Kunderna är nära köpbeslutet. Detta faktum använder vi och hjälper våra uppdragsgivare att generera mer leads, mer konverteringar och mer försäljning.

Våra Google Ads-konsulter har lång erfarenhet och har starka Google Ads resultat i ryggen.

Avantime är experter på annonsering via Google Ads och hjälper dig att öka lönsamheten. Vi sitter dagligen med optimering, konfiguration och struktur i Google Ads.

Hur viktigt är det att optimera ditt Google Ads-konto?

Väl genomförd Google-annonsering minskar risken för dyra klick och låg konvertering. Dessutom leder det till nya kunder och positiv ROI.
Avantimes SEM-experter optimerar dina annonser så att din försäljning ökar och ditt företag växer!

google ads föredelar

Certifierad Google Partner

Avantime är sedan lång tid tillbaka en certifierad Google Partner. Det betyder att vi är en av Google kvalificerad Google Ads byrå med certifierade sökmotorexperter. För att bli partner med Google krävs att Avantime som partnerbolag kan uppvisa en viss annonsvolym, att vi har flera certifierade konsulter och att våra kunder har optimerade annonskonton. Via Avantimes partnerstatus med Google har vi tillgång till ett antal förmåner som även våra uppdragsgivare tar del av.

Avantime är certifierat inom alla fem (5) olika typer av områden som man kan vara certifierad inom.

Google Ads byrå Stockholm

Vår byrå arbetar med uppdragsgivare i hela Norden. Vi är baserade på Sibyllegatan i centrala Stockholm (nära Östermalmstorg) och gör digitala kampanjer som i många fall riktar sig mot en global marknad, men oftast mot slutkunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Förutom Stockholm så har vi kontor i både Örebro och Luleå.

Via Google Ads skapar, optimerar och underhåller vi till exempel sökordskampanjer, videokampanjer, bannerkampanjer,  remarketingkampanjer i kanaler som Google sök, YouTube och displaynätverket (Googles nätverk med affilateanslutna webbplatser och appar).

Mer om Google Ads

Sökordsannonsering med Google Ads (tidigare Google AdWords) gör att du kan annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder. Du betalar inte något när annonserna visas, bara när någon klickar på din annons. Branding är med andra ord gratis.

Vill du utbilda dig inom Google Analytics?

google laptop

Fördelar med Avantime som byrå

  • Alltid certifierade Google Ads-konsulter som hjälper dig.
  • Vi anpassar oss efter dina behov, budget och önskemål.
  • Inga fasta kostnader. Ingen provision.
  • Ingen uppsägningstid.
  • Löpande optimering och övervakning
  • Full insyn i vad vi gör och varför.
  • Regelbundna avstämningar.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.