Google Ads Audit

Google Ads Audit ökar lönsamheten

Låt Avantimes experter gå igenom ditt Google Ads konto och se över konfigurationer, annonser, extensions, sökfraser etc. I många fall finns ”lågt hängande frukt” som gör ditt konto bättre och som minskar dina klickkostnader.

Det här är några av de många punkter som ingår i Avantimes Google Ads Audit. Avantime är en ledande byrå inom Google Ads. Vi har konsulter i Stockholm, Örebro och Luleå men jobbar med kunder i hela Norden.

social media icons

Vad är en Google Ads Audit?

En Google Ads Audit är en fullständig genomgång av uppdragsgivarens Google Ads-konto. Våra konsulter säkerställer att du har en 100% korrekt och optimerad uppsättning av ditt Google Ads-konto.

Vi går igenom kontostrukturen på ditt Google Ads-konto, kontrollerar samtliga inställningar och konfigurationer och går igenom allt annonsmaterial (annonser, copy, extensions, fraser etc.) för att försäkra oss om att just dina annonser presterar så bra som möjligt.

Varför ska man anlita en byrå för Google Ads Audit?

Då och då är det nyttigt för alla företag att kontrollera sina rutiner, oavsett om det gäller annonsering eller annat. För att inte bli ”hemmablind” är det en bra idé att överlämna denna kontroll till externa experter inom området.

Avantimes konsulter har lång erfarenhet av Google Ads, och Audits av Google Ads-konton. Vi kommer in med ”fräscha” ögon och går igenom ert Google Ads-konto enligt ständigt uppdaterade rutiner, med fokus på ditt företags målsättningar med Google Ads.

Våra Google Ads-konsulter har lång erfarenhet och har starka resultat med sig när vi arbetar med kampanjer.

Avantime är experter på annonsering via Google Ads och hjälper dig att öka lönsamheten. Vi sitter dagligen med optimering, konfiguration och struktur i Google Ads-kontot.

Hur viktigt är det att regelbundet genomföra Google Ads Audits?

All betald annonsering är en investering i ditt företag. Därför är det viktigt att regelbundet se efter din investering så att den presterar så bra som möjligt.

Med hjälp av Avantimes experter inom Google Ads får du hjälp att optimera din annonseringsplattform såväl för annonsprestanda som för GDPR/Schrems och personuppgiftshantering samt ert företags interna policys.

 

Mer om Google Ads Audits

Med Googles annonsplattform kan du marknadsföra ditt företag samt dina produkter och tjänster och det finns en mängd olika varianter av annonsformat.

Våra Google Ads-experter hjälper genom Audits ditt företag att se över ditt innehåll och branding på ditt Google Ads-konto, samt ser över din företagsprofil så att det är korrekt uppsatt.

Vi svarar på frågor om ditt företags målgrupp och kommer med förbättringsförslag kring hur ni bäst kan nå dem. Dessutom hjälper vi till att skapa en strategi för ditt företags framtida Google Ads-annonsering.

Vill du utbilda dig inom webbanalys eller annonsering?

google laptop

Varför anlita Avantime för Google Ads Audit?

  • Alltid certifierade Google Ads-konsulter som hjälper dig.
  • Total genomgång av ditt företags Google Ads-konto.
  • Generell hälsokontroll.
  • Kontroll att mätning är implementerat korrekt.
  • Vi svarar på om er installation hanterar personuppgifter på rätt sätt enligt gällande lagar (GDPR/Schrems).
  • Konverteringsanalys med åtgärdsförslag.
  • Genomgång kampanjstruktur och inställningar.
  • Gemensam workshop med genomgång av analys.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.